Październikowy numer EiS

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
mc_iek
Październikowy numer EiS

Post autor: mc_iek » sobota 20 paź 2007, 13:22

Niby październik zbliża się powoli ku końcowi, ale dopiero wczoraj dotarł do mnie 10 numer EiS-a. Przejrzałem go sobie pobieżnie, zwracając uwagę na informacje o przedłużeniu prenumeraty. Tak sie akurat złożyło, że to przedostatni numer przed jej wygaśnięciem. Na stronie 135 znalazłem reklamę książki "Komputerowe4 studio muzyczne w domu". Świetna sprawa - pomyślałem bo do najbliższej księgarni prowadzącej tego typu wydawnictwa mam 50km. Niestety chwile później dopatrzyłem się małego zonka

- ...Aby BEZPŁATNIE otrzymać "Komputerowe studio muzyczne w domu" wystarczy we wrześniu zaprenumerować EiS lub przedłużyć...

Szkoda. Jednak czeka mnie wyprawa, a mogło być "za darmo" i z dostawą...

Przy tym wszystkim informacja ze strony 160 dotycząca zawartości następnego numeru, zaczynająca się jednocześnie tekstem

- Pełna wersja programu Samplitude 9se!
Kupując październikowy numer EiS każdy czytelnik będzie mógł stać się legalnym posiadaczem w pełni funkcjonalnego...

Chyba jutro poczytam dokładniej. Może jeszcze znajdę jakieś dowody potwierdzające, lub obalające teorię względności?
... a tak sobie czasem cos dłubnę w dźwiękach...

Data

Re: Październikowy numer EiS

Post autor: Data » sobota 20 paź 2007, 14:08

Chłopie...a nie prościej napisać/zadzwonić do redakcji w tych nurtujących Cię sprawach ? Znając redekcję to nawet jak zamówisz w listopadzie prenumeratę to jak się upomnij to dostaniesz tą książeczke.
Uprasza się nie zaśmiecać forum kolejnym postem wywołującym awanturę!

Awatar użytkownika
JM

Post autor: JM » sobota 20 paź 2007, 18:06

...Pełna wersja programu Samplitude 9se!
Kupując październikowy numer EiS każdy czytelnik będzie mógł stać się legalnym posiadaczem w pełni funkcjonalnego...
EiS nie będzie tu wyjątkiem - np. ta wersja umieszczona była w sierpniowym numerze niemieckiego magazynu KEYS (8/2007).
Można tównież ściągnąć e-wersję z internetu: Samplitude SE No 9.

skapiozza

Post autor: skapiozza » niedziela 21 paź 2007, 00:36

......Pełna wersja programu Samplitude 9se!
EiS nie będzie tu wyjątkiem - np. ta wersja umieszczona była w sierpniowym numerze niemieckiego magazynu KEYS (8/2007).
Można tównież ściągnąć e-wersję z internetu: Samplitude SE No 9....
Hmm, nie cche sie czepiac, ale czy tam aby nie jest napisane "order now"?:) (50 ojro?)

...swoja droga rzeczony powyzej zapis w EIS jest lekko nieczytelny, choc lektura calosci zacna. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Vocel

Post autor: Vocel » niedziela 21 paź 2007, 20:08

Moja uwaga: EiS rozrasta sie coraz bardziej. Porownanie do pism zachodnich (jak osoby zauwazyly powyzej) CD i DVD w zestawie (zwracam uwage ze cena sie nie zmienila)

To jest mile, mile. Gratulujemy Redakcji (przynajmniej ja :)
musze zaczac traktowac siebie powazniej

Awatar użytkownika
force

Post autor: force » niedziela 21 paź 2007, 20:28

Nie no, da radę ogólnie. Co prawda wyniki konkursu na remix NOT w październikowym numerze, ale przymykamy na to oko (jak zawsze). Czy będą w lutym czy marcu, nie ma się co przejmować:-)
SONY VAIO, MOTU Traveler, Presonus Digimax FS, ADAM A7

Awatar użytkownika
JM

Post autor: JM » poniedziałek 22 paź 2007, 08:51

...Moja uwaga: EiS rozrasta sie coraz bardziej. Porownanie do pism zachodnich (jak osoby zauwazyly powyzej) CD i DVD w zestawie (zwracam uwage ...)
Też dostrzegam te pozytywy. Już wcześniej zwróciłem na to uwagę.

ODPOWIEDZ