Od kilku dobrych lat czytam te forum, jestem w kontakcie z muzykami realizatorami... ale o takiej " akcji " jeszcze nie slyszalem az do wczoraj - kiedy odczulem ja na wlasnej skorze.
Sprawa ma sie nastepujaco:
Wykazalem zainteresowanie karta dzwiekowa Marian Trace - ktorej Dynabit jest dystrybutorem. Po jakims czasie otrzymalem ja NA TESTY - na uzgodniony telefonicznie termin. Oczywiscie musialem uiscic 100 % wartosci karty aby ja otrzymac...
... i jakie bylo moje zdziwienie kiedy wczoraj dostalem info ze TESTOWA KARTA ZOSTALA ZAKSIEGOWANA JAKO SPRZEDANA kiedy chcialem ja zwrocic...
Jako powod zaistnialej sytuacji powiedziano mi, ze to wogole nie byla karta testowa, tylko normalna sprzedaz...
Wiec pytam sie:
Jak mozna egzemplarz ewidentnie uzywany, TESTOWY, zaksiegowac jako sprzedany po cenie nowego bez mozliwisci zwrotu gotowki ?
Jakis czas temu ktos pisal tutaj na forum ze od firmy MusicToolz otrzymal procesor SPL - trzymal go miesiac i sam sie zdziwil ze nikt po niego sie nie zglasza....
Dzis rano dzwonilem do naszego Administratora-Sekretarza p.Chaabinki.
Jako ze ta sama karta byla testowana w EiS 2/2007 chcialem uzyskac informacje, na jakich zasadach i jaki okres czasu p. Lewandowski ja testowal...
Jak sie dowiedzialem - sa to zupelnie inne zasady... a sam p.Chabinka odradzil mi abym zakladal ten temat na forum bo " my nie chcemy byc strona w tej sprawie"...
Wiec chcialbym sie zapytac:
Gdzie mam dac informacje dla potencjalnych kontrahentow firmy Dynabit ... ? jak wlasnie nie tutaj w odpowiednim dziale.
Akcja ktora wykonali moim zdaniem pretenduje do 1 miejsca w rankingu krakowskiej przedsiebiorczosci w aspekcie marketingu sprzedazy - na pozykanie finalnego kienta.
Te 700 zl to dla mnie nie jest majatek - niech im poslozy na rozwoj firmy, siedziby - bo narazie przyjmuja klijentow w zapadajacej sie kamienicy.
Gdybym jednak byl mlody i na te 700 zl musial przepracowanc polowe wakacji np. zbierajac truskawki - daje slowo.... z TYMI TRUSKAWKAMI BYLBYM U NICH W TYM SAMYM DNIU.