Cubase 4 i Halion 2
Witam wszystkich!
Wlasnie zainstalowalem do cubusia 4 haliona 2 wszystko poszlo ok ale Halion nie chce wczytac brzmien! Nie wiem co jest moze ktos wie jaki tego powod?
Dzieki za pomoc.
Wlasnie zainstalowalem do cubusia 4 haliona 2 wszystko poszlo ok ale Halion nie chce wczytac brzmien! Nie wiem co jest moze ktos wie jaki tego powod?
Dzieki za pomoc.
Jestem muzykiem z zawodu. Muzyka kręci się cały czas do okoła mnie i ostatnio fascynuje mnie nagrywanie muzy w swoim małym studiu domowym.
Re: Cubase 4 i Halion 2
...Witam wszystkich!
Dzieki za pomoc....
od czasu jak zakupiłem c4 to mój halion zalega na półce, juz o tym zapomniałem
Jesli ktos wie w czym problem to również prosze o wyjasnienie sprawy. C4 normalnie widzi w instrumentach haliona ale jak chce załadować brzmienia z oryginalnego pakietu H2 to niestety, nie widzi ich.
Wydaje mi sie ze troche namieszał ten halion one, ale tylko mi sie wydaje ;)
Dzieki za pomoc....
od czasu jak zakupiłem c4 to mój halion zalega na półce, juz o tym zapomniałem
Jesli ktos wie w czym problem to również prosze o wyjasnienie sprawy. C4 normalnie widzi w instrumentach haliona ale jak chce załadować brzmienia z oryginalnego pakietu H2 to niestety, nie widzi ich.
Wydaje mi sie ze troche namieszał ten halion one, ale tylko mi sie wydaje ;)
Czy naprawde nikt nie wie co tam w trawie piszczy z tym cubusiem 4 i haionem 2?
Pozdrawiam i mam nadzieje ze ktos sie juz spotkal z tym problemem!
Pozdrawiam i mam nadzieje ze ktos sie juz spotkal z tym problemem!
Jestem muzykiem z zawodu. Muzyka kręci się cały czas do okoła mnie i ostatnio fascynuje mnie nagrywanie muzy w swoim małym studiu domowym.
- Soundscape
- Kontakt:
...Czy naprawde nikt nie wie co tam w trawie piszczy z tym cubusiem 4 i haionem 2?
Pozdrawiam i mam nadzieje ze ktos sie juz spotkal z tym problemem!...
Nie mam Haliona 2, ani C4. Mam CS4 i nieraz są kłopoty z playerem Halion one. Włączam preset jakiś, wszystko ok, a tu nagle dźwięku nie ma. Ale tylko z Haliona. Trzeba go drugi raz załadować w track MIDI lub Instrument i wtedy chodzi.
Może ktoś wie coś o C4 + Halion 3? Bo jak tam już nie ma kłopotów, to nie mam pojęcia co jest nie tak z wersją 2, a szczególnie z One.
Pozdrawiam i mam nadzieje ze ktos sie juz spotkal z tym problemem!...
Nie mam Haliona 2, ani C4. Mam CS4 i nieraz są kłopoty z playerem Halion one. Włączam preset jakiś, wszystko ok, a tu nagle dźwięku nie ma. Ale tylko z Haliona. Trzeba go drugi raz załadować w track MIDI lub Instrument i wtedy chodzi.
Może ktoś wie coś o C4 + Halion 3? Bo jak tam już nie ma kłopotów, to nie mam pojęcia co jest nie tak z wersją 2, a szczególnie z One.
Ciekaw jestem dlaczego ten Hallion co jest na pokładzie nie widzi próbek i brzmień z poprzednich Halionów, specialnie kupiłem wypasionego C4 na Maca, oj oj coraz bardziej tęsknie spoglądam w stronę logica.
chętnie poczytm kogoś kto coś doradzi w sprawie tego haliona
...Ciekaw jestem dlaczego ten Hallion co jest na pokładzie nie widzi próbek i brzmień z poprzednich Halionów, specialnie kupiłem wypasionego C4 na Maca, oj oj coraz bardziej tęsknie spoglądam w stronę logica.
...
No wlasnie i ja sie zastanawiam czemu tak jest. Halion co jest na pokladzie C4 nie widzi tych próbek ( z Haliona2) i Halion 2 który jest zainstalowany nie widzi swoich próbek .Moze ktos wie czemu tak sie dzieje?
...
No wlasnie i ja sie zastanawiam czemu tak jest. Halion co jest na pokladzie C4 nie widzi tych próbek ( z Haliona2) i Halion 2 który jest zainstalowany nie widzi swoich próbek .Moze ktos wie czemu tak sie dzieje?
i jak,
może znalazł ktoś wyjście z tej dziwnej sytuacji?
podr
może znalazł ktoś wyjście z tej dziwnej sytuacji?
podr
...może znalazł ktoś wyjście z tej dziwnej sytuacji?...
Pomoc techniczna Steinberga.
Po wybraniu na ich stronie supportu z Polski pojawia się komunikat: "In your chosen country, Steinberg is represented by a regional distributor, who you should contact if you need technical support. Here you will find a list of Steinberg distributors worldwide".
Dystrybutorem w Polsce jest Audio Factory, 47 Emili Plater Street, PL-00118 Warschau, Poland; Tel. 0048-22-8261889; Fax 0048-22-8279572.
I od nich trzeba żądać wyjaśnień i pomocy technicznej lub reklamować wyrób.
Pomoc techniczna Steinberga.
Po wybraniu na ich stronie supportu z Polski pojawia się komunikat: "In your chosen country, Steinberg is represented by a regional distributor, who you should contact if you need technical support. Here you will find a list of Steinberg distributors worldwide".
Dystrybutorem w Polsce jest Audio Factory, 47 Emili Plater Street, PL-00118 Warschau, Poland; Tel. 0048-22-8261889; Fax 0048-22-8279572.
I od nich trzeba żądać wyjaśnień i pomocy technicznej lub reklamować wyrób.
Ponawiam temat!
Moze juz cos ktos wie!
Bo wszędzie cisza !
Moze juz cos ktos wie!
Bo wszędzie cisza !
- mr-hammond
W Halion one jest taki problem że czasem akordeon nie chce grac :), ale nie chce mi sie z każdą pierdołą latać do audiofactory.