Sorry za ot ale mam pytanko
Czy EiS testowała moze Samson Resolv 65a : bo nie mogę się doszukać .. a powiem szczerze ze jestem zainteresowany tymi paczkami ich cena nie jest wysoka. I zastanawiam się miedzy nimi a Alesisami
Dzieki wielkie Pozdrawiam
Monitor aktywny czy wzacniacz?
Szukam ciekawych banków do JP - 8000
Re: Monitor aktywny czy wzacniacz?
jesli chcesz wzmacniacz to nie moze byc to gowno w stylu technicsa(jak juz to tylko najwyzsze modele) bo maja wewnetrzne polaczenia tak marne ze az wstyd - nawet unitra takich bubli nie robila....musisz szukac cos z dawnych wysokich polek - sony klasy es,sansui,marant wysokie modele itp - mozna trafic za 500 naprawde swietny wzmacniacz z olbrzymia czystoscia bardzo bardzo niskimi szumami i wysoka moca....
tyle ze za 500 ktore ci sie ostanie bardzo trudno kupic kolumny - chocby tannoy czy paradigm monitor.......
a aktywne za 1000 pln - coz szkoda kasy - bo nie dosc ze sporo stracisz jak bedziesz je sprzedawal to i niewiele zyskasz jak je kupisz.......byle wieza z wysokiej serii sprzed 10 lat da ci wiecej a zaplacisz za nia z 600 pln
lepiej doinwestuj troszke i kup cos co jest chwalone chocby te krk a byc moze i event tr8 trafisz albo jakies inne....ba nawet behringer truth bedzie dobrym wyborem gdy trafisz je niedrogo....
alesisow nie moge sluchac - bas mi muli wszystko
tyle ze za 500 ktore ci sie ostanie bardzo trudno kupic kolumny - chocby tannoy czy paradigm monitor.......
a aktywne za 1000 pln - coz szkoda kasy - bo nie dosc ze sporo stracisz jak bedziesz je sprzedawal to i niewiele zyskasz jak je kupisz.......byle wieza z wysokiej serii sprzed 10 lat da ci wiecej a zaplacisz za nia z 600 pln
lepiej doinwestuj troszke i kup cos co jest chwalone chocby te krk a byc moze i event tr8 trafisz albo jakies inne....ba nawet behringer truth bedzie dobrym wyborem gdy trafisz je niedrogo....
alesisow nie moge sluchac - bas mi muli wszystko
ba nawet behringer truth bedzie dobrym wyborem gdy trafisz je niedrogo...
zbynia o którym konkretnie modelu mówisz?
zbynia o którym konkretnie modelu mówisz?
_________
tomek
tomek
- macandroll
...ba nawet behringer truth bedzie dobrym wyborem gdy trafisz je niedrogo...
zbynia o którym konkretnie modelu mówisz?...
Domyślam sie, że tych większych z 8 calowym głosnikiem.
zbynia o którym konkretnie modelu mówisz?...
Domyślam sie, że tych większych z 8 calowym głosnikiem.
Muzyk, gitarzysta
dokladnie te z 8 calami....nie wiem jak sie sprawuja te nowsze z wstega.......
-
no dzieki. zdecydowalem ze napewno beda to monitory aktywne, lecz tak jak myslalem - bede musial dolozyc co niece.bo glebokiej analizie podobnych tematow na forum i odpowiedzi na nie(tych starszych i nowszych) wacham sie miedzy alesis m1 active mk2 a samson rubicon r5a.(bede dysponowal kwota ok 1300 zl). z mk2 tyle dobrze ze mam gdzie ich posluchac, natomiast rubicony niebardzo. chyba ze ktos wie gdzie we wroclawiu mozna ich posluchac
- Soundscape
- Kontakt:
...no dzieki. zdecydowalem ze napewno beda to monitory aktywne, lecz tak jak myslalem - bede musial dolozyc co niece.bo glebokiej analizie podobnych tematow na forum i odpowiedzi na nie(tych starszych i nowszych) wacham sie miedzy alesis m1 active mk2 a samson rubicon r5a.(bede dysponowal kwota ok 1300 zl). z mk2 tyle dobrze ze mam gdzie ich posluchac, natomiast rubicony niebardzo. chyba ze ktos wie gdzie we wroclawiu mozna ich posluchac
...
Jak będziesz miał możliwość to posłuchaj też KRK RP6. Uwierz, nie radze Ci źle. I odstaw te Alesisy z przewalonym basem.
...
Jak będziesz miał możliwość to posłuchaj też KRK RP6. Uwierz, nie radze Ci źle. I odstaw te Alesisy z przewalonym basem.
-
......no dzieki. zdecydowalem ze napewno beda to monitory aktywne, lecz tak jak myslalem - bede musial dolozyc co niece.bo glebokiej analizie podobnych tematow na forum i odpowiedzi na nie(tych starszych i nowszych) wacham sie miedzy alesis m1 active mk2 a samson rubicon r5a.(bede dysponowal kwota ok 1300 zl). z mk2 tyle dobrze ze mam gdzie ich posluchac, natomiast rubicony niebardzo. chyba ze ktos wie gdzie we wroclawiu mozna ich posluchac
...
Jak będziesz miał możliwość to posłuchaj też KRK RP6. Uwierz, nie radze Ci źle. I odstaw te Alesisy z przewalonym basem. ...
krk rp 6 nie slyszalem, slyszalem wiele razy krk rp8 bo znajomy ma i sa to bardzo fajne monitory.niestety nie ten przedial cenowy.
http://guitarcenter.pl/catalog/studio/monitory/monitory-aktywne/krk-rp6
okolo 1000 zl za sztuke, ja mam 1300 - 1400 na pare, a chce kupic nówki
...
Jak będziesz miał możliwość to posłuchaj też KRK RP6. Uwierz, nie radze Ci źle. I odstaw te Alesisy z przewalonym basem. ...
krk rp 6 nie slyszalem, slyszalem wiele razy krk rp8 bo znajomy ma i sa to bardzo fajne monitory.niestety nie ten przedial cenowy.
http://guitarcenter.pl/catalog/studio/monitory/monitory-aktywne/krk-rp6
okolo 1000 zl za sztuke, ja mam 1300 - 1400 na pare, a chce kupic nówki