Cubase SE3

Dział dla początkujących adeptów sztuki realizacji. Nie krępuj się zwrócić ze swoją sprawą, nic nie jest proste a ta dziedzina już szczególnie.
genek
Cubase SE3

Post autor: genek » poniedziałek 15 paź 2007, 23:52

Czy Cubase SE3 ma w oknie List mozliwość wpisywania numerów CC i PC tak abym w instrumentach sprzętowych mógł zmieniać banki i barwy.Czy ma możliwość graficznej zmiany na ścieżce, np: głośności, panoramy, tempa, itp.Czy jest możliwość wydruku nutowego.Czy w oknie piano roll mogę dowolnie edytować zdarzenia MIDI np: transpozycja dowolnych zdarzeń (lub całości) o dowolną wartość?
Czy jest jakaś możliwość poznania tego programu przed zakupem.Byłem nawet na targach w Krakowie, ale nie znalazłem tam nikogo z tym programem.

Proszę o jakiekolwiek informacje.
Pozdrawiam.
MAM 40 LAT INTERESUJę SIE MUZYKą ELEKTRONICZą

Awatar użytkownika
Soundscape
Kontakt:

Re: Cubase SE3

Post autor: Soundscape » wtorek 16 paź 2007, 08:32

Czy jest jakaś możliwość poznania tego programu przed zakupem.Byłem nawet na targach w Krakowie, ale nie znalazłem tam nikogo z tym programem.

Na stronie nullproducenta się dowiesz wiele rzeczy.A z tąd ściągniesz manuala, gdzie już naprawdę jest wszystko. Trzeba tylko przeczytać

Awatar użytkownika
Soundscape
Kontakt:

Post autor: Soundscape » wtorek 16 paź 2007, 08:33

Sorki za to "null". Niechcący

cocktailmusic

Post autor: cocktailmusic » wtorek 16 paź 2007, 13:36

control+g i masz edytor grig , a tam wpisyjesz wszystkie konumikart PC i CC jakie tylko chcesz.

genek

Post autor: genek » środa 17 paź 2007, 00:25

...Czy jest jakaś możliwość poznania tego programu przed zakupem.Byłem nawet na targach w Krakowie, ale nie znalazłem tam nikogo z tym programem.

Na stronie nullproducenta się dowiesz wiele rzeczy.A z tąd ściągniesz manuala, gdzie już naprawdę jest wszystko. Trzeba tylko przeczytać ...
Dziękuję za odpowiedz. Teraz wszystko jasne.

Pozdrawiam.
MAM 40 LAT INTERESUJę SIE MUZYKą ELEKTRONICZą

ODPOWIEDZ