Kurs realizatora w Warszawie

Dział dla początkujących adeptów sztuki realizacji. Nie krępuj się zwrócić ze swoją sprawą, nic nie jest proste a ta dziedzina już szczególnie.
Maciej_B
Kurs realizatora w Warszawie

Post autor: Maciej_B » wtorek 09 paź 2007, 15:40

Kilka miesięcy temu skończyłem pracę w Domu Kultury "Włochy" na etacie akustyka. Po moim odejściu mają tam spory problem z obsadzeniem mojego etatu (warunki "państwowe" powodują, że orły to się tam nie zgłaszają), zwrócono się do mnie z pytaniem czy chłopak, który mi pomagał (bajki, wykłady i proste rzeczy generalnie mógł robić sam) nie mógłby pójść na jakiś kurs, gdyż pomogłyby to i podnieść mu pensję (w tej chwili nie dadzą mu akustyka) jak i również poprawić umiejętności.
Czy w Warszawie ktoś prowadzi jakieś kursy i to w cenie, którą mógłby "łyknąć" Dom Kultury?
Nagłośnienie koncertów, eventów, konferencji itp. Głównie jako realizator, ale również dysponuję własnym sprzętem. W branży od 1995r.

Awatar użytkownika
dejote

Re: Kurs realizatora w Warszawie

Post autor: dejote » wtorek 09 paź 2007, 17:49

...Kilka miesięcy temu skończyłem pracę w Domu Kultury "Włochy" na etacie akustyka. Po moim odejściu mają tam spory problem z obsadzeniem mojego etatu (warunki "państwowe" powodują, że orły to się tam nie zgłaszają), zwrócono się do mnie z pytaniem czy chłopak, który mi pomagał (bajki, wykłady i proste rzeczy generalnie mógł robić sam) nie mógłby pójść na jakiś kurs, gdyż pomogłyby to i podnieść mu pensję (w tej chwili nie dadzą mu akustyka) jak i również poprawić umiejętności.

Czy w Warszawie ktoś prowadzi jakieś kursy i to w cenie, którą mógłby "łyknąć" Dom Kultury?...

poszukaj troche w google : http://www.psrd.pl/
[addsig]
Dess Jobs - Producent Muzyczny www.dessjobs.pl

ODPOWIEDZ