Witam,
Szukam słuchawek do 250zł. PRzedtem używałem techniksów rp-f400 lecz niestety dokonały dziś żywota. Jak dla mnie grały świetnie i dobrze pasowały mi do słuchu. Macie jakichś faworytów w tych ramach cenowych? Będą mi służyć do miksów, ćwiczenia na yamaszce S80 i do ogólnego słuchania muzyki.
pozdrawiam
Słuchawki do 250zł
Re: Słuchawki do 250zł
...niestety dokonały dziś żywota...
[i] [i] [i]
[addsig]

[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
wyszukiwarka.....nie badz leniem
-
Będą mi służyć do miksów, ćwiczenia na yamaszce S80 i do ogólnego słuchania muzyki.
Warto dołozyć troche i kupić AKG K240 to już klasyk mam te słuchawki sa bdb , znakomite do długiej pracy...niestety to są najtańsze jakie znam i moge polecić z czystym sumieniem.
Warto dołozyć troche i kupić AKG K240 to już klasyk mam te słuchawki sa bdb , znakomite do długiej pracy...niestety to są najtańsze jakie znam i moge polecić z czystym sumieniem.
Jestem raperem oraz właścicielem studia
-
Witam ponownie,
Wyszukiwarke oczywiście odwiedziłem, natomiast po przejżeniu wątków stwierdzam, że wszelkie słuchawki o których była tam mowa przekraczały moje ramy cenowe;) Co do tych techniksów to naprawde dobre słuchaweczki były, niestety jedna dostała gdzieś przerwę na cewce i moja współpraca z nimi się zakończyła. Co do tych sennhiserów to szukam słuchawek raczej otwartych bo często siedze ze słuchawkami po kilka godzin dziennie i zamknięte strasznie męczą mi uszy.
Co sądzicie o AKG K301 lub SENNHEISER HD-435?
Wyszukiwarke oczywiście odwiedziłem, natomiast po przejżeniu wątków stwierdzam, że wszelkie słuchawki o których była tam mowa przekraczały moje ramy cenowe;) Co do tych techniksów to naprawde dobre słuchaweczki były, niestety jedna dostała gdzieś przerwę na cewce i moja współpraca z nimi się zakończyła. Co do tych sennhiserów to szukam słuchawek raczej otwartych bo często siedze ze słuchawkami po kilka godzin dziennie i zamknięte strasznie męczą mi uszy.
Co sądzicie o AKG K301 lub SENNHEISER HD-435?
-
-> Erbeka
Chcę kupić wreszcie monitory, a jak wiadomo te są ważniejsze do miksu niż słuchawki wiec raczej wolałbym dołożyć do monitorów niż słuchawek:(
Chcę kupić wreszcie monitory, a jak wiadomo te są ważniejsze do miksu niż słuchawki wiec raczej wolałbym dołożyć do monitorów niż słuchawek:(
szukam słuchawek raczej otwartych bo często siedze ze słuchawkami po kilka godzin dziennie i zamknięte strasznie męczą mi uszy.
nie prawda. sluchawki otwarte bardziej mecza sluch niz polotwarte/zamkniete ze wzgledu na potrzebe wygenerowania przez nie wiekszego cisnienia akustycznego.
btw. jak pisza na forach - fajne, tanie sluchawki to tonsil sd-426 a.
nie prawda. sluchawki otwarte bardziej mecza sluch niz polotwarte/zamkniete ze wzgledu na potrzebe wygenerowania przez nie wiekszego cisnienia akustycznego.
btw. jak pisza na forach - fajne, tanie sluchawki to tonsil sd-426 a.
Polecam Sennheiser HD 540 choć chyba juz tylko z drugiej ręki. Czasami mozna trafic w dobrej cenie na ebay.de
muzyk, informatyk