Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
-
Sosen
NI Komplete
autor: Sosen » czwartek 27 wrz 2007, 09:59
Zbliża się nieuchronnie ta chwila, kiedy będzie można kupić NI Komplete 5. Można zamówić w shopie NI za 999 euro. Niestety nie każdy ma taki limit na karcie żeby za to via internet zapłacić (ja nie mam ). Czy mozna kupić to oprogramowanie w Polsce? Na stronach Audiofactory jest poprzednia wersja Komplete za ponad 5 tys.Czy ta strona jest w ogóle aktualizowana? Czy firma już padła??
Wiem to trochę dużo pytań - ale wracam do tematu produkcji muzycznych po sporej przerwie.

Z góry dzięki za info
SOsen
-
Pan_Jabu
autor: Pan_Jabu » czwartek 27 wrz 2007, 10:19
...Zbliża się nieuchronnie ta chwila, kiedy będzie można kupić NI Komplete 5. Można zamówić w shopie NI za 999 euro. Niestety nie każdy ma taki limit na karcie żeby za to via internet zapłacić (ja nie mam ). Czy mozna kupić to oprogramowanie w Polsce? Na stronach Audiofactory jest poprzednia wersja Komplete za ponad 5 tys.Czy ta strona jest w ogóle aktualizowana? Czy firma już padła??
Wiem to trochę dużo pytań - ale wracam do tematu produkcji muzycznych po sporej przerwie.

Z góry dzięki za info
SOsen...
Na pewno będzie można kupić a AF - o ile wiem, to ta firma nie padła.
Natomiast jest faktem, że nie zawsze mają wszystko na "magazynie".
-
Soundscape
-
Kontakt:
autor: Soundscape » czwartek 27 wrz 2007, 10:37
SOsen...
Firma działa. Po prostu do polski niektóre oferty i produkty docierają później. Co do aktualizacji stron, to są takie, na których jeszcze sprzedają Komplete 3
-
alius
autor: alius » czwartek 27 wrz 2007, 10:48
Z tego co wiem, Komplete już jest na miejscu w Polsce - Audio Factory. Jego koszt wynosi 3999,00 zł brutto. Czekam na pieniążki z dotacji i bierę od razu. W każdym razie i update'y i retaile są na miejscu.
Więc może nim się przekreśli AF warto wcześniej zadzwonić...?
-
Soundscape
-
Kontakt:
autor: Soundscape » czwartek 27 wrz 2007, 11:16
...Z tego co wiem, Komplete już jest na miejscu w Polsce - Audio Factory. Jego koszt wynosi 3999,00 zł brutto. Czekam na pieniążki z dotacji i bierę od razu. W każdym razie i update'y i retaile są na miejscu.
Więc może nim się przekreśli AF warto wcześniej zadzwonić...?...
Fakt. A jak 4 tysiące brutto, to i ja się zastanowię nad kupnem
-
Sosen
autor: Sosen » czwartek 27 wrz 2007, 11:24
Serdeczne dzięki za wszystkie informacje.
Odzwyczaiłem się od dzwonienia od kiedy jest internet - a strona AF wygląda jakby nie była aktualizowana od roku (a może mają jakiś inny adres??)
Ale podniosły mi się uszy na wieść o dotacji - można prosić jakieś szczegóły - skąd dotacja i na co?? Czyżby unia wspomagała biedne domowe studyjka??
Czy po prostu jesteś rolnikiem ;)
-
Soundscape
-
Kontakt:
autor: Soundscape » czwartek 27 wrz 2007, 11:29
...Serdeczne dzięki za wszystkie informacje.
Odzwyczaiłem się od dzwonienia od kiedy jest internet - a strona AF wygląda jakby nie była aktualizowana od roku (a może mają jakiś inny adres??)
Ale podniosły mi się uszy na wieść o dotacji - można prosić jakieś szczegóły - skąd dotacja i na co?? Czyżby unia wspomagała biedne domowe studyjka??
...
Możesz dostać jakieś 12 tysięcy na otwarcie firmy, która musi działać minimum rok po powstaniu. (A tymczasem płacisz ZUS...itp, itd.) Musisz mieć oczywiście jakiś "biznesplan" do tego i jak dostaniesz dotacje, rozliczyć się z każdego grosza ile i na co poszło.
Tyle wiem na ten temat, ale też się interesowałem tym "ogólnie".
-
alius
autor: alius » czwartek 27 wrz 2007, 11:30
...
Niestety nie (eh.... ten KRUS).
III Sektor. Dotacja była na org. pozarządową. Projekt był pisany dużo wcześniej.
-
Soundscape
-
Kontakt:
autor: Soundscape » czwartek 27 wrz 2007, 15:39
Komplete 5 i Komplete Synths właśnie się pojawiły na stronie Audiofactory. Ceny kuszące