mBox 2 - jakość i brzmienie

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
peak
Re: mBox 2 - jakość i brzmienie

Post autor: peak » wtorek 11 wrz 2007, 23:12

...Pozatym że się psuje , miałem kiedyś ten złom do tej pory mi jeszcze z serwisu nie odesłali, kumplowi też się zepsuł, przy okazji zrąbał mu zasilanie w kompie bo jakies zwarcie było czy coś, działa to jakoś ciekawe że nie chciało dobrze działać z protoolsemktory był w pudelku a działało z programami steinberga, ale latencja dobijająca.
Jak mi to odeślą to sprzedam to jak najszybciej, schrzaniło się zaraz pozakupie , dopłaciłem do tego jeszcze 100$ na przesyłki do serwisu w stanach leży to rok bo naprawili ale nie chcą odesłać choć było na gwarancji, no syf. Właściwie kupiłem coś czego nie zdążyłem użyć straciło na wartości jest właściwie teraz nic nie warte. Musieliby mnie zmuszać żebym jeszcze raz dał się skusić na te produkty.Pluję na Digidesign.
...
A Digidesign powie, że pada. I będzie miało rację - bo to nie oni go serwisują tylko jakiś dystrybutor.

Co do kompatybilności z PT: przeczytaj co piszą na Digidesign.com o sprzęcie zanim go kupisz (chipsety, kontrolery, akceptowane dyski) i będzie działać.

[URL=http://dziecineo.prv.pl/Nie dzieciom neo!][/URL]

Awatar użytkownika
NoRd384

Re: mBox 2 - jakość i brzmienie

Post autor: NoRd384 » środa 12 wrz 2007, 15:55

uważam że sa inne sensowniejsze sprzęty za tą cenie, niż okrzyczana sława Digidesign.
Bum cyk cyk... [I] a teraz skompresuj "bum" [/I]

ODPOWIEDZ