Witam,
Czy jest możliwe ustawienie miksera tak żeby było widoczne wszystkie ślady (na jednym mikserze). Bodajże mogę widzieć naraz 17 a chciałbym więcej (przy pełnym ich rozmiarze). Wiem, że można każdy kanał zmniejszyć ale to mnie nie interesuje.
Rozdzielczość monitora pozwoliłaby mi zobaczyć znacznie więcej śladów no ale ten mikser od pewnego momentu już nic więcej nie odkrywa. Pozostaje suwak na dole miksera ... :( Chciałbym jednak widzieć ślady "wszystkie naraz".
Z góry dzięki za pomoc.
Cubase SX - szerokość miksera
-
- Kontakt:
Re: Cubase SX - szerokość miksera
jestt opcja.
masz: mixer mixer2 i mixer3 ...
możesz sobie rozłożyć widok kanałów na te mixery jednocześnie...
w le/se masz tylko mixer jeden
masz: mixer mixer2 i mixer3 ...
możesz sobie rozłożyć widok kanałów na te mixery jednocześnie...
w le/se masz tylko mixer jeden
http://www.myspace.com/audiophone
Re: Cubase SX - szerokość miksera
mogę widzieć naraz 17 a chciałbym więcej (przy pełnym ich rozmiarze). Wiem, że można każdy kanał zmniejszyć ale to mnie nie interesuje.
Rozdzielczość monitora pozwoliłaby mi zobaczyć znacznie więcej śladów no ale ten mikser od pewnego momentu już nic więcej nie odkrywa. Pozostaje suwak na dole miksera
U mnie takiego ograniczenia nie ma - mikser moze byc taki szeroki, jak sie da, i widac wszystkie kanaly, ktore sie mieszcza...
Rozdzielczość monitora pozwoliłaby mi zobaczyć znacznie więcej śladów no ale ten mikser od pewnego momentu już nic więcej nie odkrywa. Pozostaje suwak na dole miksera
U mnie takiego ograniczenia nie ma - mikser moze byc taki szeroki, jak sie da, i widac wszystkie kanaly, ktore sie mieszcza...