Witam...Czy znacie jakiś sekwencer nieliniowy oprócz Acoustica MP3 mixer??
W projektach potrzebuje swobody zebym mógł daną scieżkę rorzucić gdzie tylko będzie to potrzebne
Pozdrawiam
Potrzebny sekwencer NIEliniowy
Re: Potrzebny sekwencer NIEliniowy
Nie jestem pewien czy wiesz o czym mowisz... wszystkie DAQi jesli dobrze to rozumiem sluza chyba do montazu nieliniowego.
chodzi mi o to ze jeśli mam podbicia i chce je w 1 miejscu zwielokrotnić teoretycznie zakładając 5 razy to muszę mieć 5 scieżek na których jest to podbicie...a w nie liniowym nie mam zasady mam siatke liniową i mogę podbić dany fragment 20 razy bez ładowania ścieżki...wystarczy kopiuj wklej i pod spód podłożyć...nie tyle co wygodniejsze ale mniej pamięci bierze
...chodzi mi o to ze jeśli mam podbicia i chce je w 1 miejscu zwielokrotnić teoretycznie zakładając 5 razy to muszę mieć 5 scieżek na których jest to podbicie...a w nie liniowym nie mam zasady mam siatke liniową i mogę podbić dany fragment 20 razy bez ładowania ścieżki...wystarczy kopiuj wklej i pod spód podłożyć...nie tyle co wygodniejsze ale mniej pamięci bierze ...
to samo da sie zrobic w kazdym sekwencerze - nie widze problemu zeby nalozyc to samo w sonarze 5 razy pod spod czy na jednym sladzie dac je tak jak na kolejnych
pamieci zre tyle samo czy tak czy inaczej - bo nie nagrywasz kolejnego sladu tylko kopiujesz istniejacy....
to samo da sie zrobic w kazdym sekwencerze - nie widze problemu zeby nalozyc to samo w sonarze 5 razy pod spod czy na jednym sladzie dac je tak jak na kolejnych
pamieci zre tyle samo czy tak czy inaczej - bo nie nagrywasz kolejnego sladu tylko kopiujesz istniejacy....