Ja nawiążę do nieśmiertelnego tematu dostarczana EiS w prenumeracie.
Mam zaprenumerowane dwa czasopisma: EiS i "konkurencję" z UK. Oba czasopisma ukazują się w sprzedaży około 4 danego miesiąca. EiS dostaję około 21 a z UK około 9 dnia miesiąca - naprawdę nie jestem w satnie tego pojąć.
Rozumiem, że EiS nie sprzedaje bułek i informacja nie musi być z nocy by była świeża, ale w moim przypadku to:
- ogłoszenia o sprzedaży - w większości nieaktualne
- ogłoszenia o seminariach czy nabory do pracy - w większości nieaktualne
- promocje ograniczone czasowo czy konkursy na ktore trzeba coś przygotować - zamiast miesiąca mam trzy dni na akcję
- dyskusje na forum nt. danego artukułu - mijają, a ja nadal nie wiem do czego się odnosiły
- ...
Jako podsumowanie mogłbym wylać wiele niemiłych słów na tą sytuację, ale jestem przekonany że EiS szanuje prenumeratorów i pracuje nad tym.
Nawiązując do głównego wątku - zmiana szaty dla mnie jest niezauważalna (ale to znaczy na pewno że nie na gorzej:-) )
Odmieniona EiS
- stevelukather
Re: Odmieniona EiS
......Ja naprawde bym chcial zeby nasza EiS urosla do rangi SoS!
.*************************************************
razem z ceną - 6 funtów?
...
To nie jest kwestia ceny tylko zawartosci,wole wydac 6 funtow i miec o czym poczytac,niz 2-3 funty i miec kawalek papieru na makulature,ktorej nikt nie zbiera.
[addsig]
.*************************************************
razem z ceną - 6 funtów?

To nie jest kwestia ceny tylko zawartosci,wole wydac 6 funtow i miec o czym poczytac,niz 2-3 funty i miec kawalek papieru na makulature,ktorej nikt nie zbiera.
[addsig]