współczuje tobie i twoim poglądom, mało jest tak inteligentnych i znających się na muzycy(też współczesnej) ludzi jak Niedźwiecki, a ty próbujesz jego sprowadzić do pułapu lokalnych prezenterów??? pomyłka. na temat odejścia prawda jest jasna- prawda jest jedna- Niedźwiecki nie pierwszy i nie ostatni z szanujących się ludzi który odszedł tylko i wyłącznie ze względu na miłość do naszej partii rządzącej.
...
nie dramatyzowałbym tak

Jedyne co lubiłem z trójki to nieliczne audyjce Beksińskiego.....Jego Noc z Lacrimosą powalił mnie na kolana....
Pozatym nie zaniżaj poziomu inteligencji lokalnych prezenterów bo wśród nich zdarzają sie perełki...najczęściej w akademickich radiach....
Pozdro! I nie masz co mi współczuć

...
wiadomo przecież że nie można porównywać wieloletniego doświadczenia Niedźwieckiego z doświadczeniem prezentera z rozgłośni "akademickiej" i nie mówię tutaj o poziomie inteligencji. Niedźwieckiego po prostu nic nie zastąpi, był on nieodłączną częścią trójki przez wiele lat. I na pewno dla wielu ludzi "dziura" w trójce będzie zauważalna przez dłuższy czas