Co na piankę?

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
caca
Re: Co na piankę?

Post autor: caca » poniedziałek 06 sie 2007, 23:52

acha - czekam jeszcze na odpowiedź z firm KERKO, ORGANIKA oraz ZACHEM. niebawem zamieszczę oferty tych firm (o ile doczekam się odpowiedzi ;] ).

na marginesie - wysyłałem zapytanie o panele o wym. 50x50x2 cm, pokrytych z jednej strony piramidkami o wym. 5x5x5 cm.
_________
tomek

Awatar użytkownika
Mruczasss

Re: Co na piankę?

Post autor: Mruczasss » środa 08 sie 2007, 15:07

szkoda ze wczesniej z tym nie wyskoczyles, a da rade zeby to wyslali poczta ? bo jeszcze pare pierdolek potrzebuje:) Poki co zrobilem tak jak mowilem na ta gruba 9cm pianke polozylem ta z allegro przykrywajac cala tylnia sciane i to jeszcze sporo dodało - mam wrazenie jak bym mial nowe glosniki :) Ta wstega faktycznie jest cholernie wrazliwa na odbicia. Dzwiek jest taki leciutki i szczegolowy, wyrazny nawet jak rozstawilem je 1,5 metra od siebie - w koncu mi stereo gra tak jak trzeba nawet jak przykrece na mocy - no dla mnie jest bomba:) Zastanawiam sie teraz jak by tu podkreslic kontury ksztaltem pomieszczenia ale teraz bardziej na rozpraszaniu by sie trzeba skupic.
lubie to co robie i jestem w tym dobry.

ODPOWIEDZ