Przeznaczenie Gain i Fader na kanale
już nic nie rozumiem :|
Re: Przeznaczenie Gain i Fader na kanale
Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 07:30 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
[Użytkownik usunął konto]
no ok.
tylko problem w tym, że gdy wkońcu ustawiłem GAIN tak aby nie przesterować sygnału (czyli nawet na godzinie 9) a Fader na 0 - to nie słyszę się w słuchawkach.
tylko problem w tym, że gdy wkońcu ustawiłem GAIN tak aby nie przesterować sygnału (czyli nawet na godzinie 9) a Fader na 0 - to nie słyszę się w słuchawkach.
Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 07:30 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziękuje za poświęcony czas :)
--------------------------------------------
Tak to ten mikser / --> TO MÓJ
Postępując według twojej wskazówki Piotrze, pokrętło GAIN ustawiłem tak. Teraz rozumiem że wszelkie przesterowania niwelować mam faderem??
-----------------------------------------------------------------------
Na marginesie
zauważyłem że gałka podpisana 2TK To MIX na zdjęciu podesłanym przez ciebie, u mnie podpisana jest jako 2T To Return. Mam zacząć się martwić?
--------------------------------------------
Tak to ten mikser / --> TO MÓJ
Postępując według twojej wskazówki Piotrze, pokrętło GAIN ustawiłem tak. Teraz rozumiem że wszelkie przesterowania niwelować mam faderem??
-----------------------------------------------------------------------
Na marginesie
zauważyłem że gałka podpisana 2TK To MIX na zdjęciu podesłanym przez ciebie, u mnie podpisana jest jako 2T To Return. Mam zacząć się martwić?
Post został usunięty.
Przesterowania które ukazałem Cool Editem są w przypadku gdy Fader jest na 0. Ściszając go, przesterowania niweluję. (sądziłeś, że Fader już ściszyłem?)
Kartę mam niestety na razie Creative Soundlaster Audigy ES (fundusze pozwolą, zakupie ESI Julie).
E tam, nikt by nie podrabiał chyba Samsona. W innej montowni zmienili sitodruk lub to zdjecie z mojego linka dotyczy prototypu. I tyle...
A co? Samsony takie złe ? :) Kupiłem go w bardzo promocyjnej cenie (miał być TAPCO MIX 60), gdybym kupował po normalnej (ok. 500zł) to wolałbym Yamahe mg10/2c kupić.
Twoje zdjęcie to zdjęcie Samsona, więc powinno być jak najbardziej aktualne.
Żeby było jeszcze zabawniej to pokrętło w drukowanej instrukcji jak i w pdfie ze strony producenta podpisane jest z kolei 2TK LEVEL
Kartę mam niestety na razie Creative Soundlaster Audigy ES (fundusze pozwolą, zakupie ESI Julie).
E tam, nikt by nie podrabiał chyba Samsona. W innej montowni zmienili sitodruk lub to zdjecie z mojego linka dotyczy prototypu. I tyle...
A co? Samsony takie złe ? :) Kupiłem go w bardzo promocyjnej cenie (miał być TAPCO MIX 60), gdybym kupował po normalnej (ok. 500zł) to wolałbym Yamahe mg10/2c kupić.
Twoje zdjęcie to zdjęcie Samsona, więc powinno być jak najbardziej aktualne.
Żeby było jeszcze zabawniej to pokrętło w drukowanej instrukcji jak i w pdfie ze strony producenta podpisane jest z kolei 2TK LEVEL

oj poprawka
........................
Twoje zdjęcie to zdjęcie ze strony Samsona*
........................
Twoje zdjęcie to zdjęcie ze strony Samsona*
Post został usunięty.
Dziękuje Ci Piotrze serdecznie