witam.
jestem na etapie zmian czysto estetyczno-wizualnych studia (taka wiecie, sciema, ze studio ladnie wyglada i wogole :D)
i mam takie pytanie
co to jest za material. czy to jest jakas blacha perforowana, jakas plyta MDF, OSB, sklejka czy cos innego ?
z tylu lekko po prawej za odsluchem
tutaj na suficie
z gory dzieki za podpowiedz :>
pozdrawiam
Co to za materiał?
Proszę zanotować! "odmawia wypisania spisu sprzętu studyjnego w sygnaturce"
Re: Co to za materiał?
nawiercana sklejka....
...nawiercana sklejka.......
oj chyba nie do końca Zbynia - zwróć uwagę że nad otworami jest wnęka - to jakieś pudło łapiące dźwięk.
oj chyba nie do końca Zbynia - zwróć uwagę że nad otworami jest wnęka - to jakieś pudło łapiące dźwięk.
- Miłaszewski
Pudlo z nawiercanej sklejki :)
PS: drugie studio (Premises Studios) jest bardzo fajne, chcialbym tam pracowac za jakis czas - nie za duze, nie za male i w miare przyzwoity mikser.
[addsig]
PS: drugie studio (Premises Studios) jest bardzo fajne, chcialbym tam pracowac za jakis czas - nie za duze, nie za male i w miare przyzwoity mikser.
[addsig]
...nawiercana sklejka.......
tak tez myslalem na samym poczatku, tylko to ew. pomalowanie sklejki mi nie pasowalo.
tam w srodku cos na pewno jest :> mi chodzilo tylko o material zewnetrzny.
dzieki za informacje i pozdrawiam i zabieram sie do wiercenia dziur :D
tak tez myslalem na samym poczatku, tylko to ew. pomalowanie sklejki mi nie pasowalo.
tam w srodku cos na pewno jest :> mi chodzilo tylko o material zewnetrzny.
dzieki za informacje i pozdrawiam i zabieram sie do wiercenia dziur :D
sklejka
mdf'u nie wygniesz
nic innego sie zwyczajnie nie stosuje - mozna czasem spotkac plyte pilsniowa ale generalnie jej sie tez nie wygina bo ma niska trwalosc przy naprezeniach
mdf'u nie wygniesz
nic innego sie zwyczajnie nie stosuje - mozna czasem spotkac plyte pilsniowa ale generalnie jej sie tez nie wygina bo ma niska trwalosc przy naprezeniach
Spójrzcie za szybę studyjną na drugim zdjęciu. Tam widac podobny panel wiszacy pod sufitem. Wyraźnie widać, że płyta frontowa (100% sklejka) to tylko "grill", za którym znajduje sie nieprostopadłościenna komora. Co zaś w tej komorze i dlaczego ma takie a nie wymiary może wynikać z potrzeb tego konkretnego pomieszczenia. gdzie indziej mogą być potrzebne inne, lub wcale.....
przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...