Cubase 4 - powinien zobaczyć Amplitube?

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
Freemind
Re: Cubase 4 - powinien zobaczyć Amplitube?

Post autor: Freemind » środa 18 lip 2007, 20:42

Nie pamiętam dokładnie gdzie OSX przechowuje wtyczki VST, wiem na pewno, że są to pliki z rozszerzeniem .vst , poszukaj pliku amplitube.vst (lub podobnego) i wrzuć go do właściwego folderu, ew możesz dodać lokalizację w Cubase to katalogu Amplitube w którym będzie znajdował się plik .vst .
IroN Audio i7 4.2GHz (Kaby Lake) 16GB RAM, OS X Sierra, / Universal Audio Apollo Quad / Wes Audio Beta76 / Novation 61SL MkII / NI Maschine / Pro Tools 12.8 / Cubase 9.5 Pro / PSP Total Pack / D16 / Waves / NI Komplete 8 Ultimate / Arturia V Collection

Awatar użytkownika
Laliszon

Post autor: Laliszon » czwartek 19 lip 2007, 00:17

...Nie pamiętam dokładnie gdzie OSX przechowuje wtyczki VST, wiem na pewno, że są to pliki z rozszerzeniem .vst , poszukaj pliku amplitube.vst (lub podobnego) i wrzuć go do właściwego folderu, ew możesz dodać lokalizację w Cubase to katalogu Amplitube w którym będzie znajdował się plik .vst . ...
Coś mnie wcześniej zaćmiło a przecie trzebabyło odrazu w zakładce device/plug in information dać przycisk upgrade i on załaduje sobie te rzeczy które same się nie zalogowały. Już działa wszystko

quentin

Post autor: quentin » środa 01 sie 2007, 21:30

Coś mnie wcześniej zaćmiło a przecie trzebabyło odrazu w zakładce device/plug in information dać przycisk upgrade i on załaduje sobie te rzeczy które same się nie zalogowały. Już działa wszystko...

Cenna informacja. Ja właśnie kupiłem CUBASE 4 a cały czas mam sesje w SE 3 i zastanawiam się jak bezawaryjnie dla 3 zainstalować 4. Pewnie mi się ta informacja przyda. Pozdrawiam.

Slavecky

Post autor: Slavecky » środa 01 sie 2007, 23:47

Cenna informacja. Ja właśnie kupiłem CUBASE 4 a cały czas mam sesje w SE 3 i zastanawiam się jak bezawaryjnie dla 3 zainstalować 4. Pewnie mi się ta informacja przyda. Pozdrawiam.
...

Też mam wszystkie sesje w Cubase serii sx3; i tak żeby zachować kompatybilność z resztą znajomych po zakupie C4 poprosiłem producenta o nośnik sx3; szybko mi go przysłali gratisovo (szacuneczek) teraz jestem "hepi" wszystko robie w sx3, a jak wiem że skończone to ostateczny mix w Cubase 4 - podobno lepszy jesli chodzi o plugin'y. A swoja drogą Cubase 4ka jest spox (tak jak sx3 zresztą też) :).

ODPOWIEDZ