Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
-
JM
Odmieniona EiS
W cyklu miesiączkowym (niemal regularnie) pojawiały się tu wołania: "No kiedy wreszcie będzie EiS !? no gdzie ten listonosz !? ...

".
Tymczasem w lipcu pojawiła się EiS - ODMIENIONA, a tu cisza
Gratuluję Redakcji przede wszystkim chęci i pomysłu zmian. Widać, że Wam zależy. Dwie płyty: DVD i CD, "uprzyjemniona" szata szata graficzna. Dobry krok w dobrym kierunku.
-
jace-nty
autor: jace-nty » piątek 13 lip 2007, 20:46
...W cyklu miesiączkowym (niemal regularnie) pojawiały się tu wołania: "No kiedy wreszcie będzie EiS !? no gdzie ten listonosz !? ...

".
No własnie gdzie?? Ja wciąż czekam... szkoda, że nie możemy brac udziału w konkursach ogłaszanych przez EiS. Przynajmniej ja nie mogę, bo listonosz przyniesie zawsze po dacie napływania zgłoszeń...
Pasjonat muzyczny, mikser in the box.
-
Pan_Jabu
autor: Pan_Jabu » piątek 13 lip 2007, 20:50
......W cyklu miesiączkowym (niemal regularnie) pojawiały się tu wołania: "No kiedy wreszcie będzie EiS !? no gdzie ten listonosz !? ...

".
No własnie gdzie?? Ja wciąż czekam... szkoda, że nie możemy brac udziału w konkursach ogłaszanych przez EiS. Przynajmniej ja nie mogę, bo listonosz przyniesie zawsze po dacie napływania zgłoszeń...

...
Ja kupuję w "kiosku" (nie w prenumeracie) i też jeszcze nie mam...
Dziwi mnie to trochę bo kupuję i kupowałem w życiu wiele różnych miesięczników i to jest jedyny, z którym są takie "czasowe" problemy...
-
Zygmoont
autor: Zygmoont » piątek 13 lip 2007, 23:52
Ja dzis dostalem do skrzynki. Zmiany bardzo przypadly mi do gustu. Jest znacznie nowczesniej, a dwie plyty to naprawde dobry pomysl. Podobaja mi sie duze zdjecia. Bardzo przyjemnie jest zobaczyc szczegoly opisywanego urzadzenia. A POP to wogole rewelacja. I wiecej o naglosnieniu poprosze!
-
tspirit
autor: tspirit » sobota 14 lip 2007, 00:29
Myślę że największym plusem są 2 płyty a poza tym wygląd przyjemniejszy.
-
JM
Odmieniona nie tylko E&S, ale i grafika FORUM. Rzeczywiście bardziej przejrzysty układ.
Tylko ile musiałem naszukać się przycisku "REJESTRACJA".
-
Master
autor: Master » piątek 10 sie 2007, 22:37
...Odmieniona nie tylko E&S, ale i grafika FORUM. Rzeczywiście bardziej przejrzysty układ.
Tylko ile musiałem naszukać się przycisku "REJESTRACJA".

...
ZArtujesz sobie ... ta strona wyglada teraz załosnie ... litery sa malutkie ... , biel wali na kilometr . strasznie
-
preceli
autor: preceli » piątek 10 sie 2007, 23:01
ZArtujesz sobie ... ta strona wyglada teraz załosnie ... litery sa malutkie ... ,
Chyba żartujesz, oprócz bloku "Aktualnie na forum" i ankietki to wielkość czcionki jest dokładnie TAKA SAMA jaka była. A że jaśniej to i dobrze, a nawet więcej niż dobrze, bo przejrzyście.
...biel wali na kilometr . strasznie ...
A do Onetu też się pożaliłeś na "walenie po oczach"? - wszak tam wszystko na fulla jest na białym. Tu osobiście nie sądzę abyś tego dokonał, bo pomijając, że poumierali by tam ze śmiechu to pewnie odpisali by Ci (o ile wogóle) mniej lub bardziej "grzecznie" gdzie mają takie i podobne uwagi.
Przy tym nigdzie nie wyczytałem, żeby EiS pytała kogokolwiek z tu zgromadzonych o zdanie na ten temat.
I się nie dziwię.
Jeśli uwielbiasz polskie piekiełko to se sam zmajstruj stronę i spytaj jak się podoba. Uważaj tylko coby Ci się strzecha nie zajęła!
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
-
caca
ZArtujesz sobie ... ta strona wyglada teraz załosnie ... litery sa malutkie ... , biel wali na kilometr . strasznie ...
za małe litrki? zainstaluj sobie mozille.
wali po oczach? wyreguluj sobie monitor...
_________
tomek
-
Master
autor: Master » piątek 10 sie 2007, 23:55
co wy piszecie u mnie literki sa malutenkie .... własnie sprawdziłem na I.E . to samo ... malutkie literki .......,sama góra strony wyglada OK... ale reszta badziewnie