Antares Harmony Engine - harmonizer programowy!
Antares wypuścił nowinke-harmonizer
cubase 4 komplete 5 powercore fw samplelord extreme sample conwerter
Re: Antares Harmony Engine - harmonizer programowy!
No w końcu!! Aż dziw, że do tej pory nic takiego nie wymyslono dla VST
...No w końcu!! Aż dziw, że do tej pory nic takiego nie wymyslono dla VST...
TC robi jako VST
TC robi jako VST
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
......No w końcu!! Aż dziw, że do tej pory nic takiego nie wymyslono dla VST...
TC robi jako VST...
No co wy :)
Przecież było tego już pełno np pierwszym harmonizerem była wtczka steiberga voismachine nawet podobny interfejs.
Albo Akai decabudy, yamaha, a ja tam wole śpiewać drugie głosy, chyba że uzyje takiej wtyczki do zrobienia pilota drugiego głosu.
TC robi jako VST...
Przecież było tego już pełno np pierwszym harmonizerem była wtczka steiberga voismachine nawet podobny interfejs.
Albo Akai decabudy, yamaha, a ja tam wole śpiewać drugie głosy, chyba że uzyje takiej wtyczki do zrobienia pilota drugiego głosu.
Logic pro X | Focusrite Pro 26 | M Audio Project Mix IO
- wishmaster
eee tam...
Ja to tylko czekam na cacko ktore REALISTYCZNIE przestroi moja plec wokalna, wtedy moze sypne grosz na taka gumowa lale. To co do tej pory slyszalem - lacznie z z urzadzeniami sprzetowymi, brzmi srednio (chociaz do chorkow owszem). Natomiast o syntezatorach typu Miriam i Lola juz nie wspomne. Jednak ciepla kobietka pod reka to jest to!
Ja to tylko czekam na cacko ktore REALISTYCZNIE przestroi moja plec wokalna, wtedy moze sypne grosz na taka gumowa lale. To co do tej pory slyszalem - lacznie z z urzadzeniami sprzetowymi, brzmi srednio (chociaz do chorkow owszem). Natomiast o syntezatorach typu Miriam i Lola juz nie wspomne. Jednak ciepla kobietka pod reka to jest to!

sztuczna inteligencja jest lepsza od naturalnej głupoty
To pitch shifter sterowany w realtime, harmonizer to za duzo powiedziane
Albo Akai decabudy,
No, juz bardziej taki
Albo Akai decabudy,
No, juz bardziej taki
...No co wy :)
Albo Akai decabudy,
No, juz bardziej taki...
Harmonizer - masz na mysli użądzenie które po zapodaniu tonacji i skali samo dorbi chórek. Można tego używać ale chyba jak nagrywasz disco polo i to w bardzo prostej charmoni. Wiem coś o tym bo sam tak nagrywałem kiedyś. Zapinałem picz szifter z formantami transponowałem o tercje, nastepnie zapinałem autotune podawałem tonacje utworu i 2 głos miałem gotowy.
Wiem napewno że żaden zawodowiec nie użyje tak harmonizera.
Można go uzyć ale żeby efekt był bardziej profesjonalny taki harmonizer musi być sterowny melodją nagraną w midi.
Dzisiaj wole nagrywać na żywo a pużniej poprawić za pomocą melodyne plugin. Chyba że coś robie na szybko albo nagrywam wokaliste który nie umie śpiewać 2 głosem.
Albo Akai decabudy,
No, juz bardziej taki...
Harmonizer - masz na mysli użądzenie które po zapodaniu tonacji i skali samo dorbi chórek. Można tego używać ale chyba jak nagrywasz disco polo i to w bardzo prostej charmoni. Wiem coś o tym bo sam tak nagrywałem kiedyś. Zapinałem picz szifter z formantami transponowałem o tercje, nastepnie zapinałem autotune podawałem tonacje utworu i 2 głos miałem gotowy.
Wiem napewno że żaden zawodowiec nie użyje tak harmonizera.
Można go uzyć ale żeby efekt był bardziej profesjonalny taki harmonizer musi być sterowny melodją nagraną w midi.
Dzisiaj wole nagrywać na żywo a pużniej poprawić za pomocą melodyne plugin. Chyba że coś robie na szybko albo nagrywam wokaliste który nie umie śpiewać 2 głosem.
Logic pro X | Focusrite Pro 26 | M Audio Project Mix IO
Harmonizer - masz na mysli użądzenie które po zapodaniu tonacji i skali samo dorbi chórek. Można tego używać ale chyba jak nagrywasz disco polo i to w bardzo prostej charmoni.
Powiedz to tworcom Eventide i ludziom z firmy IVL oraz tym wszystkim muzykom, ktorzy takie urzadzenia az niekiedy nadmiernie eksponuja
Powiedz to tworcom Eventide i ludziom z firmy IVL oraz tym wszystkim muzykom, ktorzy takie urzadzenia az niekiedy nadmiernie eksponuja