No i pamietajcie ze ma to byc karta do rejestracji i do grania na virtualach, a ja nadal nie bardzo wiem czy taki Presonus sie sprawdza.
Wielkie dzieki....
Nie miałem doczynienia z interfejsami Presonusa, ale jeżeli chodzi o możliwości o które pytasz, to z opisu Firepoda wynika, że powinien spełnić Twoje oczekiwania.
Budżetowe wydajne studio przenośne
- Soundscape
- Kontakt:
Re: Budżetowe wydajne studio przenośne
. moglby ktos odpowiedziec mi na pytanie jak zachowuje sie te karty fire wire jako instrumenty virtualne? czy rme na curdbus lepiej sie sprawuje? chodzi mi tez o nakladanie efektow na zywo...
-------------------------------
no problem używam m-audio firewire do grania na próbie na vst z reverbami kom,presorami z directx i chodzi na mim laptopie slabiutkim (pentium m 1.2 ghz) bez problemu ciągnie też przy mixie kilkadziesiąt sladów ,( tylko masy pluginów to nie założę)
warunek : dysk zewnętrzny po USB 2.0 na sample i projekty
ale zapis vst przecież możesz robić w midi a tylko wypuszczać na żywca sygnał z instr. z efektami a potem sobie zmiksować
-------------------------------
no problem używam m-audio firewire do grania na próbie na vst z reverbami kom,presorami z directx i chodzi na mim laptopie slabiutkim (pentium m 1.2 ghz) bez problemu ciągnie też przy mixie kilkadziesiąt sladów ,( tylko masy pluginów to nie założę)
warunek : dysk zewnętrzny po USB 2.0 na sample i projekty
ale zapis vst przecież możesz robić w midi a tylko wypuszczać na żywca sygnał z instr. z efektami a potem sobie zmiksować
-- warunek : dysk zewnętrzny po USB 2.0 na sample i projekty--
........................................................................
dosc nieprofesjonalnie mi to sie wydaje. skoro uzywasz m audio na fire wire to dysk zewnetrzny chyba tez powinien po fire wire leciec nie lepiej tak?
--- ale zapis vst przecież możesz robić w midi a tylko wypuszczać na żywca sygnał z instr. z efektami a potem sobie zmiksować ---
.............................................................................
swietna kontrola na zywo. to tak jakbys chcial fristajlowac i ktos by ci poradzil: wez sobie spisz rymy na kartke a potem zarejestruj.
jarzysz?
pozdr.
Moja propozycja dla Ciebie:
1. MacBook Pro
2. Logic Pro
3. Motu, RME lub Apogee
Masz wypas i na legalu
1. MacBook Pro
2. Logic Pro
3. Motu, RME lub Apogee
Masz wypas i na legalu