Mam to urządzonko i mam kłopocik z nagrywaniem.
Zrobiłem wszystko jak instrukcja mówi i na sterach asio multimedia nie idzie nagrywać( latencja z pół sekundy) w cubase le , który to jest dodawany do sprzętu. To ściągnąłem asiozoom ze strony producenta i też lipa. Fakt , moje cpu 850 mHz to nie mistrzostwo świata ( jeszcze dwa tygodnie tylko), ale skoro producent napisał że można, no to sam już nie wiem, co można, bo chyba nerwicy dostać.
Na live 256 czy 208 bufor i hula.
Dodam, że zoom jest podłączony przez usb i ma działać jako interfejs audio , więc chyba liczy sobie sam?
Jak jest w większych zoomach.?
Zoom G2.1u a komputer
- macandroll
Re: Zoom G2.1u a komputer
......
A w device setup w cubase jaką masz kartę ustawioną?
A w device setup w cubase jaką masz kartę ustawioną?
Muzyk, gitarzysta
- macandroll
......
cubase/ devices/ devices setup/ vst Audiobay- okienko Master ASIO Driver- rozsuwasz i wybierasz właściwy interfejs.
To co piszesz, to wygląda że pracuje na pokładowej (np. zintegrowanej) karcie, a powinien na zoomie.
cubase/ devices/ devices setup/ vst Audiobay- okienko Master ASIO Driver- rozsuwasz i wybierasz właściwy interfejs.
To co piszesz, to wygląda że pracuje na pokładowej (np. zintegrowanej) karcie, a powinien na zoomie.
Muzyk, gitarzysta
To bym w zoomie nic nie słyszał.
Jest przełączone i zoom działa jako karta ale z tragicznie olbrzymią latencją.
pokładowa wyłączona i SB live normalnie do muzy chodzi.
Jest przełączone i zoom działa jako karta ale z tragicznie olbrzymią latencją.
pokładowa wyłączona i SB live normalnie do muzy chodzi.
Na asio multimedia, zoom zaleca, ale też daje na stronie stery asiozoom i też lipa.