E-mu 5000 Ultra - jak załadować wav do multi?
Elo ! Mam taki problem juz od jakiegoś czasu siedze i głowie się nad tym jak załadować wav do multi ? Moze ktoś z was coś wie ? Dzieki za odpowiedzi ! Pozdro !
Re: E-mu 5000 Ultra - jak załadować wav do multi?
a multi to nie przypadkiem zbior programow??i do programow musisz zaladowac wavy???tak mnie sie wydaje
Próbka(i) w program(y) -> program w multi i po sprawie...
- pan_Buczek
...Próbka(i) w program(y) -> program w multi i po sprawie......
Popieram przedmowce:)
Poza tym masz ta strone:
http://www.emu.com/support/
a na niej instrukcje do eos'a i jego rozne wersje.
Tak przy okazji, masz moze polską instrukcje?
Szukam jej z ciekawosci bo e5000 ultra mam od niedawna, niby jest banalny w obsludze ale pewnie nie wszystko sma rozgryzlem.
Pozdro
Popieram przedmowce:)
Poza tym masz ta strone:
http://www.emu.com/support/
a na niej instrukcje do eos'a i jego rozne wersje.
Tak przy okazji, masz moze polską instrukcje?
Szukam jej z ciekawosci bo e5000 ultra mam od niedawna, niby jest banalny w obsludze ale pewnie nie wszystko sma rozgryzlem.
Pozdro
Nie bardzo ruzmiem wasze wypowiedzi .. Chodzi mi o to jak załac próbke wav do MultiSetup posiadacze e5000 ultra powinni wiedziec o co sie rozchodzi. Instrukcji polskiej nie mam a przydała by się ..
a da sie tam ladowac probki czy programy????bo multi standartowo jest zbiorem programow a w programach sa probki
no jasniej sie juz nie da napisac chyba/////
no jasniej sie juz nie da napisac chyba/////
nie wiem czy dobrze kojaze ale programy to całe zestawy brzmień ? o to chodzi ?
aa juz czaje ... np z programu da sie do multi pojedynczo załadoac pojedyncza próbke, ale nie wiem jak to zrobic zeby wav załadoać da sie wogóle to zrobic ?
...aa juz czaje ... np z programu da sie do multi pojedynczo załadoac pojedyncza próbke, ale nie wiem jak to zrobic zeby wav załadoać da sie wogóle to zrobic ? ...
Próbke da się załadować do programu.Nie wiem jak w e 5000 ale w esi ustawiało się program na który ma być załadowana próbka ,ładowało sie próbke i ustalało miejsce na klawiaturze.
pozdrawiam
Próbke da się załadować do programu.Nie wiem jak w e 5000 ale w esi ustawiało się program na który ma być załadowana próbka ,ładowało sie próbke i ustalało miejsce na klawiaturze.
pozdrawiam
...np z programu da sie do multi pojedynczo załadoac pojedyncza próbke, ale nie wiem jak to zrobic zeby wav załadoać da sie wogóle to zrobic ? ...
Rany Boskie, wszak koledzy już opisali Ci procedurę. Nie umiesz paru zdań przeczytać ze zrozumieniem tekstu
[addsig]
Rany Boskie, wszak koledzy już opisali Ci procedurę. Nie umiesz paru zdań przeczytać ze zrozumieniem tekstu

[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.