...Dynamika takiego jak shure można podłączyć wprost w line in, co prawda z preampem brzmi znacznie lepiej, ale z dobrym preampem
Taa, a świstak siedzi... bo sreberka były copyright a on je sobie przetłumaczył
...
buhahahahahahahahahahhahaahahhaha
dobre to :))))
Sprzęt do wokalu
Re: Sprzęt do wokalu
A moze zainteresuj sie pojemnikami z przetwornikiem od razu pod USB. Nie wiem jak to w akcji ale moze by zaspokoilo Twoje potrzeby. Cenowo tez by Ci cos zostalo.
-
Chyba jednak postawie na maye 44 i Studio Project B1...
jak myslicie macie jakis lepszy pomysł na początek - akurat wyjdzie cos ok 850zł i zostanie na jakis statyw ewentualnie troche gąbki i styropianu. w przyszłości planuje dokupic mikser phonic AM240 gdyż parametry preama mic są nawet obiecujące.
Używa ktoś tego mikserka??jak sie sprawuje?? jak potencjometry itp
dzięki panowie za ogóle wsparcie bo do tej pory niemiałem sie kogo zapytac praktycznie o nic dopuki nieznalazłem tego forum:):)
jak myslicie macie jakis lepszy pomysł na początek - akurat wyjdzie cos ok 850zł i zostanie na jakis statyw ewentualnie troche gąbki i styropianu. w przyszłości planuje dokupic mikser phonic AM240 gdyż parametry preama mic są nawet obiecujące.
dzięki panowie za ogóle wsparcie bo do tej pory niemiałem sie kogo zapytac praktycznie o nic dopuki nieznalazłem tego forum:):)
...Chyba jednak postawie na maye 44 i Studio Project B1...
dzięki panowie za ogóle wsparcie bo do tej pory niemiałem sie kogo zapytac praktycznie o nic dopuki nieznalazłem tego forum:):)...
To kup od razu Phonica AM 240 :) Nagrywalam na phonicu + maya 1010 i uzywalam preampow miksera.
Wykonanie phonikow jest spoko, jak na ta kategorie cenowa, to nawet bardzo spoko.
Jaka masz teraz karte? Bo wiesz, moze nie ma sensu zebys kupowal nowa ;)
dzięki panowie za ogóle wsparcie bo do tej pory niemiałem sie kogo zapytac praktycznie o nic dopuki nieznalazłem tego forum:):)...
To kup od razu Phonica AM 240 :) Nagrywalam na phonicu + maya 1010 i uzywalam preampow miksera.
Wykonanie phonikow jest spoko, jak na ta kategorie cenowa, to nawet bardzo spoko.
Jaka masz teraz karte? Bo wiesz, moze nie ma sensu zebys kupowal nowa ;)
-
Nie no karte to musze zmienic bo aż wstyd sie przyznac do realteka ac97

Nie no to rzeczywiscie kup przede wszystkim karte ;)
- Soundscape
- Kontakt:
...A moze zainteresuj sie pojemnikami z przetwornikiem od razu pod USB. Nie wiem jak to w akcji ale moze by zaspokoilo Twoje potrzeby. Cenowo tez by Ci cos zostalo....
A właśnie! Samson CO1U kosztuje raptem chyba jakieś 330 PLN. Podobno w tej cenie jest fajny. (Dostał niezłą recenzje w magazynie Computer Music.) Jest jeszcze CO3U za jakieś 470 z trzema charakterystykami (kardioida, ósemka i dookólna).
A właśnie! Samson CO1U kosztuje raptem chyba jakieś 330 PLN. Podobno w tej cenie jest fajny. (Dostał niezłą recenzje w magazynie Computer Music.) Jest jeszcze CO3U za jakieś 470 z trzema charakterystykami (kardioida, ósemka i dookólna).
- Soundscape
- Kontakt:
A! Co do karty to preampy w interfejsach M-Audio i Presonus są całkiem-całkiem. Można już coś znaleźć za 700-800 PLN.
-
Miałem karty MAYA we wszystkich wersjach MAYA,MAYA44,MAYA44MKII, i MAYA, super szybkie i wydajne sterowniki, ale opreampie zapomnij BEZNADZIEJNY!
Obecjie mam E-MU0404 i Behringer 1204FX i nic nie szumi chszystko chodzi jak ta lala.
Obecjie mam E-MU0404 i Behringer 1204FX i nic nie szumi chszystko chodzi jak ta lala.