Nowe Truth Behringer
Re: Nowe Truth Behringer
Jak większość sprzętów tej firmy. Jeśli zagrają dobrze to za tą cene naprawde warto kupić. Fajnie, że są takie firmy. Dzieki nim producenci markowych gratów zmuszani są do obniżania cen swoich produktów...
ew. tym samym pogarszania jakosci... cudów nie ma, lub sa rzadkoscia :)
Konkurencja wymusza też lepszą jakość. Jak by nie liczyc to i tak w końcowym rozrachunku korzysta klient... W dzisiejszych czasach producentów nie stać na obniżanie jakości. Mamy internet, w środowiskach branżowych wieści o jakimś felerze roznoszą się lotem błyskawicy...
Kto wie może parę 3030A se sprawię (czekam już trochę na alsisy m1 mk2 może to znak ?heh).
Trzeba tutaj jednak jeszcze trochę poczekać , żeby ludzie się wypowiedzieli jak w praktyce się sprawują. Ogólnie mimo że po pierwszym spojrzeniu wiadomo na wzór czego zostały zmontowane ,jestem na tak bo eyglądają solidnie a to czym chwali się producent naprawdę zachęca.
Trzeba tutaj jednak jeszcze trochę poczekać , żeby ludzie się wypowiedzieli jak w praktyce się sprawują. Ogólnie mimo że po pierwszym spojrzeniu wiadomo na wzór czego zostały zmontowane ,jestem na tak bo eyglądają solidnie a to czym chwali się producent naprawdę zachęca.
- midishiner
...Kto wie może parę 3030A se sprawię (czekam już trochę na alsisy m1 mk2 może to znak ?heh).
Trzeba tutaj jednak jeszcze trochę poczekać , żeby ludzie się wypowiedzieli jak w praktyce się sprawują. Ogólnie mimo że po pierwszym spojrzeniu wiadomo na wzór czego zostały zmontowane ,jestem na tak bo eyglądają solidnie a to czym chwali się producent naprawdę zachęca....
Ja i tak jestem za KrK V6 - polecam - naprawdę świetne monitory. Nie dajcie się zwieść Behr'om, bo licho nie śpi....
pozdro
Trzeba tutaj jednak jeszcze trochę poczekać , żeby ludzie się wypowiedzieli jak w praktyce się sprawują. Ogólnie mimo że po pierwszym spojrzeniu wiadomo na wzór czego zostały zmontowane ,jestem na tak bo eyglądają solidnie a to czym chwali się producent naprawdę zachęca....
Ja i tak jestem za KrK V6 - polecam - naprawdę świetne monitory. Nie dajcie się zwieść Behr'om, bo licho nie śpi....

pozdro
Lucas May On Tour
5-21.V.2009
5-21.V.2009
Hehe wstegi z samsonow ;) Co teraz pojawi sie masa modeli niskobudzetowych na tym patencie ? Fajna sprawa ze membrany sa kevlarowe i do tego sa duze. Wydaje sie ze to idealne polaczenie (szczegolnie ósemka z tak wielkim zapasem mocy). Cena super kuszaca, ciekawe jak graja... i jak wyjda testy.
lubie to co robie i jestem w tym dobry.

pozdro...
KRK V6 ... monitory na ktorych słuch odmawia wspołpracy po godzinie słuchania .... nie jestem zwolennikiem Behrigerów, zreszta nigdy nie miałem okazji słuchac jakich kolwiek monitorów tej Firmy ale pracowałem na V6 przez tydzien , bolesnie to odczułem .
KRK V6 ... monitory na ktorych słuch odmawia wspołpracy po godzinie słuchania .... nie jestem zwolennikiem Behrigerów, zreszta nigdy nie miałem okazji słuchac jakich kolwiek monitorów tej Firmy ale pracowałem na V6 przez tydzien , bolesnie to odczułem . ...
Master ja nie rozumiem tego naprawde dlaczego tak sie stalo w twoim przypadku sluchania ich. Widocznie musiales przykrecic im mocy podczas realizacji. A z tego co mi wiadomo te monitory wlasnie charakteryzuja sie tym ze mozna na nich pracowac cicho i dlugo co przy ich wysmienitej charakterystyce wydaje sie genialnym wrecz narzedzniem do odsluchu przy dluuuugiej pracy.
Master ja nie rozumiem tego naprawde dlaczego tak sie stalo w twoim przypadku sluchania ich. Widocznie musiales przykrecic im mocy podczas realizacji. A z tego co mi wiadomo te monitory wlasnie charakteryzuja sie tym ze mozna na nich pracowac cicho i dlugo co przy ich wysmienitej charakterystyce wydaje sie genialnym wrecz narzedzniem do odsluchu przy dluuuugiej pracy.
lubie to co robie i jestem w tym dobry.
Master ja nie rozumiem tego naprawde dlaczego tak sie stalo w twoim przypadku sluchania ich. Widocznie musiales przykrecic im mocy podczas realizacji. A z tego co mi wiadomo te monitory wlasnie charakteryzuja sie tym ze mozna na nich pracowac cicho i dlugo co przy ich wysmienitej charakterystyce wydaje sie genialnym wrecz narzedzniem do odsluchu przy dluuuugiej pracy. ...
bardzo mozliwe , w moim przypadku praca na V 6 okzała sie raczej niemozliwa , na pocztaku myslałem ze je nawet kupie poniewaz ma dosyc sprezysty dół chociaz nie za nisko schodzi , jednak musiałem sobie odpuscic , po tygodniu miałem obolałe uszy :) przerwa kilku dniowa przywróciła mi sprawnosc :)