OK, ale chodzi mi o konstrukcję, 2 pytania techniczne:
1. Wylot basu z tyłu = gorzej dla sąsiadów?
2. basy najmniej idą w sufit?
KRK V vs RP do nocnego techno w małym zagraconym pokoju
Re: KRK V vs RP do nocnego techno w małym zagraconym pokoju
OK Już wiem:
1TAK
2TAK
1TAK
2TAK
...OK Już wiem:
1TAK
2TAK
...
dokładnie
1TAK
2TAK
...
dokładnie
- Soundscape
- Kontakt:
...Bardziej chodzi mi o tych obok, bo mieszkam na parterze.
I to ze względu na nich wukluczam Yamahy HS80 (wylot basu z tyły) a biorę pod uwagę Event TR8 i KRK RP8.
Ma to sens?
Rozumiem, że sąsiedzi na górze mogą nie być brani pod uwagę jeśli chodzi o basy?...
Moich RP 6-tek sąsiedka obok nie słyszy. Jakby słyszała to by dała znać, bo jest bardzo chora. Górni nie słyszą, dolni też nie dają znać. (Nie z uprzejmości, bo ich prosiłem, że jak będzie głośno to niech dadzą znać.)
Bierz RP 8 spoko.
I to ze względu na nich wukluczam Yamahy HS80 (wylot basu z tyły) a biorę pod uwagę Event TR8 i KRK RP8.
Ma to sens?
Rozumiem, że sąsiedzi na górze mogą nie być brani pod uwagę jeśli chodzi o basy?...
Moich RP 6-tek sąsiedka obok nie słyszy. Jakby słyszała to by dała znać, bo jest bardzo chora. Górni nie słyszą, dolni też nie dają znać. (Nie z uprzejmości, bo ich prosiłem, że jak będzie głośno to niech dadzą znać.)
Bierz RP 8 spoko.
J mam Adam a7 z 6,5 calowa membrana - cwicze na nich na basie (z dodana tez nizsza struna) - nie mam zadnych reklamacji od sasiadow :)
Wczesniej gralem na piecu (z rzdka) i na Hi-fi z 8 calowym glosnikiem - tu juz sie niesnanski pojawialy :) tylko ze ta druga kolumna miala dwa razy wieksza kubature :)
Wczesniej gralem na piecu (z rzdka) i na Hi-fi z 8 calowym glosnikiem - tu juz sie niesnanski pojawialy :) tylko ze ta druga kolumna miala dwa razy wieksza kubature :)