Przetestowałem tutejszą wyszukiwarkę (pamiętam bowiem, że temat słuchawek pojawiał się tu wielokrotnie) wpisując hasło "słuchawki" i ku zdziwieniu otrzymałem stosunkowo niepełny wykaz - nie obejmował pamiętanych przeze mnie wątków i wypowiedzi.
A żem człek upary podałem inne "klucze" i znalazłem dość ciekawe dyskusje. Oto one:
Dyskusja 1
Dyskusja 2
Dyskusja 3
Dyskusja 4
Które słuchawki powiedzą "prawdę"?
Re: Które słuchawki powiedzą "prawdę"?
coz wyszukiwarka nie jest idealna,bardzo czesto pomija slowa.....
Re: Które słuchawki powiedzą "prawdę"?
...Przetestowałem tutejszą wyszukiwarkę (pamiętam bowiem, że temat słuchawek pojawiał się tu wielokrotnie) wpisując hasło "słuchawki" i ku zdziwieniu otrzymałem stosunkowo niepełny wykaz - nie obejmował pamiętanych przeze mnie wątków i wypowiedzi...
Było wpisać choćby np. sluchawki (195 tematów).
I nie dziw się więcej, że ciężko coś znaleźć. Wszak prawy "ALT" dla co niektórych to rzecz wręcz nie do przeskoczenia, czasem powołują się przy tym na jakieś "kulta"
.
To wszystko wcale im jednak nie przeszkadza mieć czelność wciąż narzekać, iż w żaden prosty sposób nie można wyszukiwarką czegokolwiek sensownego szybko się doszukać.
[addsig]
Było wpisać choćby np. sluchawki (195 tematów).
I nie dziw się więcej, że ciężko coś znaleźć. Wszak prawy "ALT" dla co niektórych to rzecz wręcz nie do przeskoczenia, czasem powołują się przy tym na jakieś "kulta"

To wszystko wcale im jednak nie przeszkadza mieć czelność wciąż narzekać, iż w żaden prosty sposób nie można wyszukiwarką czegokolwiek sensownego szybko się doszukać.
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.