właśnie się pojawił,
zgodnie z obietnicą umieszczam link
WIVI
Nowy VSTi - dęte blaszane
Re: Nowy VSTi - dęte blaszane
...właśnie się pojawił,
WIVI...
Ciekawy instrument. Bardzo podoba mi się idea graficznego ustawiania zespołu na scenie.
Brzmienie... ciężko tak naprawdę ocenić z wersji demo, i z przykładowych aranżacji. Wydaje się, wpasuje się zarówno do orkiestrowych jak i solowych czy kameralnych utworów. Podoba mi się też idea CC2 - kontroli oddechu, dodaje to dużo życia.
Tylko cena wydaje mi się trochę wysoka... :)
Pozdrawiam
- Piotr
WIVI...
Ciekawy instrument. Bardzo podoba mi się idea graficznego ustawiania zespołu na scenie.
Brzmienie... ciężko tak naprawdę ocenić z wersji demo, i z przykładowych aranżacji. Wydaje się, wpasuje się zarówno do orkiestrowych jak i solowych czy kameralnych utworów. Podoba mi się też idea CC2 - kontroli oddechu, dodaje to dużo życia.
Tylko cena wydaje mi się trochę wysoka... :)
Pozdrawiam
- Piotr
Dzieki - -myslalem ostatnio o tym
Dli nawet dema bez poglosu - zero oszustwa
Dli nawet dema bez poglosu - zero oszustwa
Przepiękne tuby
Trochę gorzej z rogami - w tym przykładzie bez pogłosu brzmią trochę jak lekko rozstrojony syntezator grający falą prostokątną :/
Trochę gorzej z rogami - w tym przykładzie bez pogłosu brzmią trochę jak lekko rozstrojony syntezator grający falą prostokątną :/
www.myspace.com/pchelki
beznadziejnie brzmi ten puzon:/ strasznie beznadziejnie, brzmi to jak trąbka z nagrań Glenna Millera:P jak dla mnie kaszana straszna:/
[URL]www.orkiestrazegluga.pl[/URL] | [URL]www.dzwiek.org[/URL]
włanie się pojawiło parę pierwszych dem od użytkowników, jak na moje ucho nie jest źle. mimo to myślę jeszcze z miesiąc poczekać i zobaczyć jak toto się rozwija, obiecali kilka istotnych poprawek.
dla zainteresowanych linki do demek:
BoogieRush
Marche pour la cérémonie des Turcs
Latin Music w/WIVI demo
dla zainteresowanych linki do demek:
BoogieRush
Marche pour la cérémonie des Turcs
Latin Music w/WIVI demo