Oktava MK-319 Black a Silver
dokladnie tak
to ze ziolo w amsterdamie jest legalne to nie znaczy ze mozna je przewiezc i sprzedac w Polsce ;)
to ze ziolo w amsterdamie jest legalne to nie znaczy ze mozna je przewiezc i sprzedac w Polsce ;)
fan dobrego brzmienia ;)
Re: Oktava MK-319 Black a Silver
panowie, przecież to bezsens! co jest nie tak w tych drewnianych kejsach? moze niedługo nie bedzie mozna drewnianych mebli sprzedawac albo innych drewnianych patentów.
Od pewnego czasu zajmuje się muzyką i zamierzam zająć się tym profesjonalnie, powoli buduję studio.
Z drugiej strony w calej unii palety też są z drewna

I mam tylko nadzieję, że te w nova music bez drewnianych skrzynek są oryginalne bo własnie odważyłem sie zakupić....
ludzie!
nie ma opcji zeby nieoryginalne (mowimy o tych chinczykach produkowanych na USA wskutek klotni pomiedzy wspolnikami w oktavie?) byly sprzedawane przez dystrybutora bioracego od zrodla, czyli od fabryki w Tule
naprawde w nova music jest 100% oryginal, nie ma innej opcji.
PS. nie jestem w jakikolwiek sposob zwiazany z novamusic :)
nie ma opcji zeby nieoryginalne (mowimy o tych chinczykach produkowanych na USA wskutek klotni pomiedzy wspolnikami w oktavie?) byly sprzedawane przez dystrybutora bioracego od zrodla, czyli od fabryki w Tule
naprawde w nova music jest 100% oryginal, nie ma innej opcji.
PS. nie jestem w jakikolwiek sposob zwiazany z novamusic :)
fan dobrego brzmienia ;)
jak dla mnie cos on dziwnie tani jest.
Od pewnego czasu zajmuje się muzyką i zamierzam zająć się tym profesjonalnie, powoli buduję studio.
to zobacz ile w Rosji kosztuje ;)
my mamy ceny na Europe, w Stanach sa ciut wyzsze, u zrodla - dwa razy nizsze
normalna sytuacja
zobacz, ile kosztuja w Stanach mikrofony np. groove tubes
my mamy ceny na Europe, w Stanach sa ciut wyzsze, u zrodla - dwa razy nizsze
normalna sytuacja
zobacz, ile kosztuja w Stanach mikrofony np. groove tubes
fan dobrego brzmienia ;)
Faktycznie. Cena spada. Ciekawe jak z jakością, Bo wsumie stare wypusty brzmiały inaczej, drawniane kejsy , delikatnie inaczej( co nie znaczy że gorzej) a ciekawe jak te gołe??
Tak jak mówiłem, zamówiłem mk-319 w novamusic. Mikrofon ma wybity nr seryjny, z przodu logo i napis MK-319, z tyłu dwa przełączniki i emblemat "ANNIVERSARY EDITION 80 YEARS". Mikrofon jest w kartonowym, białym pudełku a na nim logo "Oktava since 1927" (Nie powinno byc przypadkiem OKTABA??, gdzies w internecie widziałem wlasnie logo gdzie zamiast "V" było "B"). Do mikrofonu dołączone jest skórzane etui, uchwyt i mała książeczka (instrukcja) w języku naszego wschodniego brata. Mikrofon brzmi bardzo dobrze, wczesniej miałem SP B1, który teraz słuzy mi do rzucania za psami szczekającymi pod moim oknem :)
...Tak jak mówiłem, zamówiłem mk-319 w novamusic. Mikrofon ma wybity nr seryjny, z przodu logo i napis MK-319, z tyłu dwa przełączniki i emblemat "ANNIVERSARY EDITION 80 YEARS". Mikrofon jest w kartonowym, białym pudełku a na nim logo "Oktava since 1927" (Nie powinno byc przypadkiem OKTABA??, gdzies w internecie widziałem wlasnie logo gdzie zamiast "V" było "B"). Do mikrofonu dołączone jest skórzane etui, uchwyt i mała książeczka (instrukcja) w języku naszego wschodniego brata. Mikrofon brzmi bardzo dobrze, wczesniej miałem SP B1, który teraz słuzy mi do rzucania za psami szczekającymi pod moim oknem :) ...
Ja też jestem posiadaczem tej oktavy z novamusic i też jestem zadowolony :)
Jeżeli mogę zapytać, Respectus jakiego preampa używasz?
ja narazie mam tylko to co jest w SC4 a chciałbym zmienić na coś lepszego, jednak tyle tego jest....
Ja też jestem posiadaczem tej oktavy z novamusic i też jestem zadowolony :)
Jeżeli mogę zapytać, Respectus jakiego preampa używasz?
ja narazie mam tylko to co jest w SC4 a chciałbym zmienić na coś lepszego, jednak tyle tego jest....