Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
-
matiz
-
Kontakt:
Re: ProTools M-Powered
szkoda, ze skoro daja demo softu, wymagaja posiadania odpowiedniej karty - bezsens, tak mysle
Dlaczego PT M-powered dla kart firmy M-Audio nie mialby do dzialania wymagac karty, z ktora dziala?

-
frodo - Posty:38
.........
Dzieki wszystkim za wypowiedzi. Wiem juz wszycho, co chcialem sie dowiedziec, tylko szkoda, ze skoro daja demo softu, wymagaja posiadania odpowiedniej karty - bezsens, tak mysle. ...
No ale to oni sa specami od marketingu :)
-
Jarecky
autor: Jarecky » piątek 31 mar 2006, 22:22
...
szkoda, ze skoro daja demo softu, wymagaja posiadania odpowiedniej karty - bezsens, tak mysle
Dlaczego PT M-powered dla kart firmy M-Audio nie mialby do dzialania wymagac karty, z ktora dziala?

...
Dlatego, bo moze bym sie skusil kupic i jakas karte m-audio, i program, a bedac posiadaczem innej karty, nie mam mozliwosci (jak i inni ludziska) obadac demo. Paranoja, doslownie.
-
Jarecky
autor: Jarecky » piątek 31 mar 2006, 22:27
... Porównywałem sobie łatwość pracy PTMP do Sonara 4.
To co w Sonarze robiłem 4 godziny, na PTMP zrobiłem w 30 minut i wtedy zapadła decyzja - kupiłem Pro Toolsa....
No no, kusisz tą wypowiedzią. Tylko kurcze, wlasnie te midi i feeze... Musze to jeszcze przemyslec.
-
ktm
witam, czy w PT m-powered będę mógł korzytać z wtyczek VST?i do czego służy FXpansion vst to RTAS adapter
pozdrawiam
-
matiz
-
Kontakt:
czy w PT m-powered będę mógł korzytać z wtyczek VST?
Zasadniczo tak - patrz nizej:
i do czego służy FXpansion vst to RTAS adapter
Wlasnie do tego - czyli dodatkowo troche trzeba zaplacic za taka mozliwosc. IMO warto, jezeli chce sie korzystac z darmowych VST.
-
ktm
...czy w PT m-powered będę mógł korzytać z wtyczek VST?
Zasadniczo tak - patrz nizej:
i do czego służy FXpansion vst to RTAS adapter
Wlasnie do tego - czyli dodatkowo troche trzeba zaplacic za taka mozliwosc. IMO warto, jezeli chce sie korzystac z darmowych VST....
dzięks
-
Miłaszewski
autor: Miłaszewski » środa 09 maja 2007, 16:30
No no, kusisz tą wypowiedzią. Tylko kurcze, wlasnie te midi i feeze... Musze to jeszcze przemyslec....
Nawet bez freeze jest to chyba najszybszy program (przynajmniej w moich zastosowaniach w porownaniu z Logikiem, Cubasem, Samplitude). Od niedawna jestem Pro Toolsowcem i naprawde polubilem to narzedzie. Po 10 latach pracy w Logicu nagle wszystko zaczelo byc latwiejsze i szybsze... :)
(midi nadal robie w logicu).
[addsig]