Juli@ niby 24-bit - ciąg dalszy!

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
preceli
Re: Juli@ niby 24-bit - ciąg dalszy!

Post autor: preceli » środa 02 maja 2007, 16:22

...Jesli jakimś cudem okaże sie, ze Twoja karta juli@ jest 16bitowa, to chętnie ją odkupie....

I ja też, ja też!!!
Przy tym mogę zapewnić selednie , że moje dzieciaki na bank wykorzystają stosownie i nad wyraz sensownie te "niby" 24-bit z przetwornika
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.

Awatar użytkownika
preceli

Post autor: preceli » środa 02 maja 2007, 16:25

P.S.
Z obydwu stron karty
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.

Awatar użytkownika
Piotr31

Post autor: Piotr31 » środa 02 maja 2007, 22:04

Kto chce kupić kartę Juli@. Niestety nie podaję parametrów.
Jestem początkującym muzykiem amatorem, mam 34 lata

Awatar użytkownika
szkudlik

Post autor: szkudlik » czwartek 03 maja 2007, 06:55

Najprostszy test jaki przeprowadzilismy jest wykonany na Sound Recorder czyli ten podstawowy program do nagrywania w Windowsie XP.

WOW, a ja przeprowadzilem test za pomoca notatnika, czyi ten podstawowy program do pisania w Windowsie XP, i niestety mam dalej czarno biale literki. Nie moge w zaden sposob dostac tekstu kolorowego!
Z tego w oczywisty sposob wynika ze oszukal mnie facet ze sklepu komputerowego bo mowil ze monitor jest kolorowy...

[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?

Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej

Zbynia

Post autor: Zbynia » czwartek 03 maja 2007, 10:02

jest kolorowy - paleta zawiera cale dwa - bialy i czarny :)))))

Awatar użytkownika
MATT669

Post autor: MATT669 » czwartek 03 maja 2007, 12:24

mocny kandydat do tematu roku

Awatar użytkownika
SpaceMan

Post autor: SpaceMan » czwartek 03 maja 2007, 21:09

I co ja moge odpisac cielakom co nie czaa wogle co ja pisze muzycy od siedmiu bolesci. Jeden pisze ze jak jest napisane w instrukcji to juz tak jest i basta A jak napisza ze jutro w domu odwiedza cie ufoldki to bez obaw postaw krakersy na stole i przywitaj ich sciezka dzwiekowa z filmu. Ludzie nie tlumaczcie mi taki rzeczy Juz wczesniej ktos napisal i znam historie ze sound blaster juz nie pamietam ktora wersja miala byc 24 a co sie okazalo ze jest 16 wiec morda w kubel madralo jeden z drugim bo lapy opadaja. Ja nie pytam jak zapisac w 24 bo to jest mozliwe tylko jak sparwdzic gamonie odtwarzanie i piszed to poraz 100. Co juz z reszta ktos napisal ale i tak jade z ta karta w kosmos bo lipa jak nic. Jak ktos ma ochote kupic to cacko to zapraszam.
Natomiast zbynia spedz wiecej czasu przed kompem to zapewne madrosci swoje bedziesz wylewal na czatach bo normalnych forumowiczow powalasz intelektem i nie ma co z toba romawiac. Fenomen od siedmiui bolesci. Zgadza sie tyłka dalismy z kwetia nagrywania na recorderku z wina. Ok tyle tylko ze sam do tego doszedlem ze nie mozliwosci do nagrywania wiec sie bujaj. Dziekuje za wsparcie forumowiczom ktorzy poza dobra wola wyrozniaja sie i dobrym wychowaniem.

Pozdro
Spaceman
Z zamilowania muzyk, dopiero zaczynam przygode bo bawie sie tym tylko 5 lat, teraz dopiero zaczne szalec bo kupilem sprzet.

Awatar użytkownika
JOURESY

Post autor: JOURESY » czwartek 03 maja 2007, 21:27

Witam,
Może Redakcja Szanowna jednak zrobi coś z Tym.... tematem. Widać ten kolega naprawdę jest rządny wiedzy. Aida prawdę Ci powie, BTW ciekawe za ile puścisz tą julke, odpowiedz... odpowiedz... to moze Admin zareaguje...

JoU

richtig

Post autor: richtig » czwartek 03 maja 2007, 21:58

Dziekuje za wsparcie forumowiczom ktorzy poza dobra wola wyrozniaja sie i dobrym wychowaniem.
Czyli sobie raczej nie mógł byś podziękować. :/

Jak nie wierzysz producentom po wyjmij kartę z komputera, zobacz co jest napisane na przetwornikach, pogoogluj, myslę że parametry układów są gdzieś w necie. Jeżeli zaś nie będziesz wierzył producentowi podzespołów to dziwię Ci się że jeszcze nie umarłeś z głodu bojąc się kupić cokolwiek w spożywczym (a nuż zatrute)
www.myspace.com/pchelki

Awatar użytkownika
matiz
Kontakt:

Post autor: matiz » czwartek 03 maja 2007, 22:04

Ja nie pytam jak zapisac w 24 bo to jest mozliwe tylko jak sparwdzic gamonie odtwarzanie i piszed to poraz 100.

Eeee to raczej ja sie pytam, jak Ty to sprawdziles - juz w poprzednim watku zadalem to pytanie i nic. Wiesz jak sprawdzic, bo sprawdziles, i wiesz, ze odtwarza 16b, to po co sie pytasz?

ODPOWIEDZ