Jakie to panele akustyczne?
Czy wie ktos moze kto produkuje panele akustrczne widoczne na zdjeciach: http://www.radiogalicja.pl/?page=galeria
Re: Jakie to panele akustyczne?
jest w wyszukiwarce o tym - MAster pisal - Porfles lub Portfles sie to zwie- choc to nie do konca panel akustyczny chyba :)
...Czy wie ktos moze kto produkuje panele akustrczne widoczne na zdjeciach: http://www.radiogalicja.pl/?page=galeria...
Poszukaj w wyszukiwarce, kiedys byl już post z nimi, ludzie podawali tam namiar na firme która je produkuje. Ogólnie wyglądaja to elegancko, jednak z poprawą akustyki ma to niewiele wspólnego. To jakby wypasiona wersja wytłoczek od jajek
Ponieważ: są zbyt cienkie - poziom pochałaniania i rozpraszanie tego typu ustroii nie jest wart uwagi. Efekt po ich zainstalowaniu jest ... ale czy korzystny >?< w tym cały problem... To pod wielkość pomieszczenia powinno się dobierać materiały akustyczne.
Małe pomieszczenie: 1. pułapki basowe (najlepiej szerokopasmowe) + 2. pochłanienie
Duże pomieszczenie: 1. Pochłanienie 2. Rozprawszanie 3. Pułapki basowe.
Poszukaj w wyszukiwarce, kiedys byl już post z nimi, ludzie podawali tam namiar na firme która je produkuje. Ogólnie wyglądaja to elegancko, jednak z poprawą akustyki ma to niewiele wspólnego. To jakby wypasiona wersja wytłoczek od jajek

Ponieważ: są zbyt cienkie - poziom pochałaniania i rozpraszanie tego typu ustroii nie jest wart uwagi. Efekt po ich zainstalowaniu jest ... ale czy korzystny >?< w tym cały problem... To pod wielkość pomieszczenia powinno się dobierać materiały akustyczne.
Małe pomieszczenie: 1. pułapki basowe (najlepiej szerokopasmowe) + 2. pochłanienie
Duże pomieszczenie: 1. Pochłanienie 2. Rozprawszanie 3. Pułapki basowe.
Producent
. Ogólnie wyglądaja to elegancko, jednak z poprawą akustyki ma to niewiele wspólnego. To jakby wypasiona wersja wytłoczek od jajek
czasami jak ktos cos pier..... olnie to nie wim czy sie smiac czy płakac ...
to jest przykład takiej wypowiedzi .
Widze , ze twoja znajomosc tematu jest zadna kolego .
czasami jak ktos cos pier..... olnie to nie wim czy sie smiac czy płakac ...
to jest przykład takiej wypowiedzi .
Widze , ze twoja znajomosc tematu jest zadna kolego .

...Czy wie ktos moze kto produkuje panele akustrczne widoczne na zdjeciach: http://www.radiogalicja.pl/?page=galeria...
http://www.puhdelag.alte.pl/index.html Adres formy
http://www.puhdelag.alte.pl/index.html Adres formy
a widziałeś to wogule?? skoro o tym piszesz??
a widziałeś to wogule?? skoro o tym piszesz??
Od pewnego czasu zajmuje się muzyką i zamierzam zająć się tym profesjonalnie, powoli buduję studio.
a widziałeś to wogule?? skoro o tym piszesz??...
no ja widziałem, słyszalem... jedna ze szkół muzycznych zafundowała sobie takie panele. Efekt podobny do wytłoczek po jajkach czyli w zasadzie nie tłumią , nieco rozpraszają.
...
no ja widziałem, słyszalem... jedna ze szkół muzycznych zafundowała sobie takie panele. Efekt podobny do wytłoczek po jajkach czyli w zasadzie nie tłumią , nieco rozpraszają. ...
a ja słyszałem jak Ktos mowił ze masz w głowie wydmuszki !!!!
Tak własnie powstają P LOTY ! PLOTKI widziałem słyszałem... kolega widział ... a inny widział ale nie wie.
czytajac te wypowiedz po prostu szlak mnie trafia .
całe studio mam w tych panelach , dokonale wyciszaja oczywiscie do pewnej wartosci zreszta wszystko jest opisane na stronie producenta ...
no ja widziałem, słyszalem... jedna ze szkół muzycznych zafundowała sobie takie panele. Efekt podobny do wytłoczek po jajkach czyli w zasadzie nie tłumią , nieco rozpraszają. ...
a ja słyszałem jak Ktos mowił ze masz w głowie wydmuszki !!!!
Tak własnie powstają P LOTY ! PLOTKI widziałem słyszałem... kolega widział ... a inny widział ale nie wie.
czytajac te wypowiedz po prostu szlak mnie trafia .
całe studio mam w tych panelach , dokonale wyciszaja oczywiscie do pewnej wartosci zreszta wszystko jest opisane na stronie producenta ...
Swgo czasu Studio CCS w Warszawie było wyposazone w te panele akustyczne, bardzo dobrze sie sprawdzały , to niema absolutnie nic wspolnego z wytłoczkami do jajek, a jesli ktos tak twierdzi to znaczy ze nigdy niezłyszał wtłoczek jajecznych
WŁATCY MÓCH RULES