Kolumny HAND BOX

Tu zajmujemy się sprawami tyczącymi się urządzeń stosowanych przy nagłośnieniach imprez.
Awatar użytkownika
Sroka
Re: Kolumny HAND BOX

Post autor: Sroka » piątek 13 kwie 2007, 00:55

...miałem do czynienia na ostatniej chałturze z nimi
to wielki niewypał po godzinie gry normalna siła na sali siadły drivery.
szkoda słów!!!...
Wiesz co to tylko znaczy ze nie potrafisz dbac o poprawne ustawienie twojej aparatury.
Ja gralem ponad 6 lat na zestawie Hand Boxa bez najmniejszej usterki. Cala Polske zjezdzilem nawet byly kilka razy za granica, bez problemu.
Myslenie ze inny producent robi lepsze bo drozsze to stary mit. Znam wiele zespolow ktire graja ponad 10 lat na paczkach jeszcze tych pierwszych Hand box i nie narzekaja.
I dla z prostowania dodam ze sprzet Hand Box nie jest produkowany w Stodole na Sianie lecz w swietnie wyposazonym zakladzie z dobrej jakosci parkiem maszynowym.
Wim bo bylem, nie raz!!!
Pozdrawiam, Sroka
Nie jestem muzykiem, ale jestem na forum, bo lubię zadawać pytania!!!

Awatar użytkownika
kamerton

Re: Kolumny HAND BOX

Post autor: kamerton » piątek 13 kwie 2007, 14:15

Wiesz co to tylko znaczy ze nie potrafisz dbac o poprawne ustawienie twojej aparatury.
Ja gralem ponad 6 lat na zestawie Hand Boxa bez najmniejszej usterki. Cala Polske zjezdzilem nawet byly kilka razy za granica, bez problemu.
Myslenie ze inny producent robi lepsze bo drozsze to stary mit. Znam wiele zespolow ktire graja ponad 10 lat na paczkach jeszcze tych pierwszych Hand box i nie narzekaja.
I dla z prostowania dodam ze sprzet Hand Box nie jest produkowany w Stodole na Sianie lecz w swietnie wyposazonym zakladzie z dobrej jakosci parkiem maszynowym.
Wim bo bylem, nie raz!!!
Pozdrawiam, Sroka ...
ale mnie nie chodzi o hand boxa bo dla mnie jest jak najbardziej OK!
a sprawa dotyczy POWER SOUND.
na początku napisałem.co waszym zdaniem jest lepsze.

ODPOWIEDZ