Kompresor jako deeser
Tak, teraz rozumiem dokładnie o co chodzi :)
Dzieki wielkie :)
Dzieki wielkie :)
Re: Kompresor jako deeser
...Tak, teraz rozumiem dokładnie o co chodzi :)
Dzieki wielkie :)...
A ja mam pytanie odnośnie kompresora Behringera mdx 2600,jak go sie obsługuje??

...
Należy obchodzic się z nim ostrożnie, uzywać w suchym miejscu, nie rzucać! Bedzie służyć latami.

Należy obchodzic się z nim ostrożnie, uzywać w suchym miejscu, nie rzucać! Bedzie służyć latami.
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...
......Tak, teraz rozumiem dokładnie o co chodzi :)
...
najpierw poszukac na google co to kompresor a pozniej chyba zajrzec do instrukcji???????

najpierw poszukac na google co to kompresor a pozniej chyba zajrzec do instrukcji???????
Nie no dzięki za wyczerpującą i jakże rozjaśniającą odpowiedz ,po cholere sie odzywac jak mówicie rzeczy oczywiste ,zajrzyj do instrukcji ,dowiedz sie co to kompresor ,daaaa ?Myslicie ze nie wiem co to jest kompresor ?Pytam jak go obsługiwac w sposób ,który bedzie najadekwatniej odpowiadał jego przeznaczeniu i jak go ustawiac najlepiej w jakich sytuacjach.Jak macie takie durne rzeczy pisac to lepiej nie piszccie ,pytam kogos,kto nie chce sie wymądrzać tylko podzielic sie wiedzą lub spostrzeżeniami nabytymi w praktyce z osobą początkującą .
Bo problem jest taki: mam interface edirol fa 101,roda k2,mikser Yamaha mg8/2fx i kompresor behringera mdx 2600.Kompresor jest podłączony przez insert kablem Y, cały wic polega na tym, że podłączenie tego kompresora/limitera w insert miałoby opracować dźwięk w najbardziej adekwatnym dla specyfiki toru miejscu ,ale nie widze żadnego działania tegóz kompresora gdy próbuje w te i we wte kręcić gałkami lub próbowac poprostu zaobserwowac jakiekolwiek działanie urządzenia,co robić???

...Bo problem jest taki: mam interface edirol fa 101,roda k2,mikser Yamaha mg8/2fx i kompresor behringera mdx 2600.Kompresor jest podłączony przez insert kablem Y, cały wic polega na tym, że podłączenie tego kompresora/limitera w insert miałoby opracować dźwięk w najbardziej adekwatnym dla specyfiki toru miejscu ,ale nie widze żadnego działania tegóz kompresora gdy próbuje w te i we wte kręcić gałkami lub próbowac poprostu zaobserwowac jakiekolwiek działanie urządzenia,co robić???
...
Oddaj do serwisu! Jeśli kręcisz gałami w te i wewte i jest podpięty w miejsce najbardziej adekwatne dla specyfiki toru i nie obserwujesz (słyszysz) żadnej jego pracy to znaczy ze jest uszkodzony (nie ma w nim zadnego magicznego przycisku wymuszającego jego pracę). I nie złość się bo nawet nie raczyłeś co chcesz nim kompresowac (limitować?)

Oddaj do serwisu! Jeśli kręcisz gałami w te i wewte i jest podpięty w miejsce najbardziej adekwatne dla specyfiki toru i nie obserwujesz (słyszysz) żadnej jego pracy to znaczy ze jest uszkodzony (nie ma w nim zadnego magicznego przycisku wymuszającego jego pracę). I nie złość się bo nawet nie raczyłeś co chcesz nim kompresowac (limitować?)
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...
...Bo problem jest taki: mam interface edirol fa 101,roda k2,mikser Yamaha mg8/2fx i kompresor behringera mdx 2600.Kompresor jest podłączony przez insert kablem Y,...........
Może kabelek sprawdź. Spróbuj bez inserta... Najpierw jeden kanał, potem drugi...
Może kabelek sprawdź. Spróbuj bez inserta... Najpierw jeden kanał, potem drugi...
i smiejesz sie ze ktos mowi bys zajrzal do instrukcji.......dobrze podlaczyles?podlacz inaczej i zobacz czy dziala i naprawde zajrzyj lepiej do instrukcji
...A ja mam pytanie odnośnie kompresora Behringera mdx 2600,jak go sie obsługuje??
...
Należy obchodzic się z nim ostrożnie, uzywać w suchym miejscu, nie rzucać! Bedzie służyć latami....
haaahaha niezłe

Należy obchodzic się z nim ostrożnie, uzywać w suchym miejscu, nie rzucać! Bedzie służyć latami....
haaahaha niezłe
:)