Masz monitory odsłuchowe, czy bubel?
Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 08:08 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
[Użytkownik usunął konto]
Re: Masz monitory odsłuchowe, czy bubel?
Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 08:08 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
[Użytkownik usunął konto]
nie ma czegos takiego jak monitory odsluchowe bo to sie tyczy wszystkiego na czym sluchasz...i rownie dobrze moga to byc sluchawki.....
a tak pozatym czy ktos zrobil testy w komorze bezechowej?bo dopiero tam mozna powiedziec jaka ma glosnik charakterystyke....a jak wiadomo dopiero wedlug niej powinno sie wybierac sprzet - oczywiscie tylko i wylacznie do odpowiedni przystosowanego pomieszczenia...bo na nawet super odsluch studyjny(tak studyjny bo tym mianem okresla sie studyjne monitory!) zabrzmi tragicznie a pobije go wieza za 300.........
i tu klasyk - ludzie sluchaja przedewszystkim tych co brzmia ladnie i przyjemnie dla ucha
a tak pozatym czy ktos zrobil testy w komorze bezechowej?bo dopiero tam mozna powiedziec jaka ma glosnik charakterystyke....a jak wiadomo dopiero wedlug niej powinno sie wybierac sprzet - oczywiscie tylko i wylacznie do odpowiedni przystosowanego pomieszczenia...bo na nawet super odsluch studyjny(tak studyjny bo tym mianem okresla sie studyjne monitory!) zabrzmi tragicznie a pobije go wieza za 300.........
i tu klasyk - ludzie sluchaja przedewszystkim tych co brzmia ladnie i przyjemnie dla ucha
czy to nie aby PRYMA APRYLIS ? dzisiaj jest 1.04
WŁATCY MÓCH RULES
...czy to nie aby PRYMA APRYLIS ? dzisiaj jest 1.04...
Oczywscie, gdyz nie mozna inaczej wytłumaczyc Tej bzdury
Oczywscie, gdyz nie mozna inaczej wytłumaczyc Tej bzdury

hehe :D
wiek 24 lata, wyzsze studia, w branzy od 5 lat ; moja pasja to muzyka i wszystko co z nia zwiazane ! programy : AbletonLive, Cubase.Sprzet : DualCore2, 4gb ram, 500 gb hdd, RME9632 ; Access Virus TI (comming soon) ;-)
Boje się robić takie testy bo co jeśli wydałem ponad 1000 euro na marne ?
Hehe , bzdura według mnie i tyle !!!
Nie ważne na czym ale jak ! Sztuka to poznać to na czym sie pracuje.
Znam pewnego belgijskiego zawodowca, który na behringerach chyba TRUTH tak zmiksował pewien blues-owy album , że szczena opada :)
W każdym razie ja ten test odpuszczam , nie ze strachu , ale ze śmiechu :)
niech żyje 1-wszy kwietnia

Hehe , bzdura według mnie i tyle !!!
Nie ważne na czym ale jak ! Sztuka to poznać to na czym sie pracuje.
Znam pewnego belgijskiego zawodowca, który na behringerach chyba TRUTH tak zmiksował pewien blues-owy album , że szczena opada :)
W każdym razie ja ten test odpuszczam , nie ze strachu , ale ze śmiechu :)
niech żyje 1-wszy kwietnia
AdromedaA6|Prophet'08|MinimoogVoyager|Virus TI|Roland:D550|JX-8P|Juno-106|αJuno1|JP8000|JD800|R-8M|Yamaha: EX5|TX7|CS-30|KORG: Poly800|microKORG|Monotron|POLY-61|Teisco60F|S.BassStation|DrumStation2|Waldorf Pulse, MFB502, Matrix1000...
Noo to nie żart bo u mnie wokal słychać na całej linji tylko na zwrotce muzyka troche zanika ale vocal jest ok.
Mam rubicon r5a.
Mam rubicon r5a.

cubase 4 komplete 5 powercore fw samplelord extreme sample conwerter
...Noo to nie żart bo u mnie wokal słychać na całej linji tylko na zwrotce muzyka troche zanika ale vocal jest ok.
Mam rubicon r5a.
...
A co jesli nie byłoby słychać ?
Sprzedałbyś ? Wymienił ? tylko dlatego ...
Mam rubicon r5a.

A co jesli nie byłoby słychać ?
Sprzedałbyś ? Wymienił ? tylko dlatego ...
AdromedaA6|Prophet'08|MinimoogVoyager|Virus TI|Roland:D550|JX-8P|Juno-106|αJuno1|JP8000|JD800|R-8M|Yamaha: EX5|TX7|CS-30|KORG: Poly800|microKORG|Monotron|POLY-61|Teisco60F|S.BassStation|DrumStation2|Waldorf Pulse, MFB502, Matrix1000...
Jak dla mnie ten "test" to totalna bzdura. Gratuluję tym co "słyszą" wokal którego nie ma.
..... Chuck Norris nie widzi koloru czerwonego, on go słyszy!
..... Chuck Norris nie widzi koloru czerwonego, on go słyszy!

http://www.zanimnapiszesz.prv.pl