Asystent operatora dźwięku - jaka szkoła?
Witam. Poszukuję dla znajomego wieczorowej szkoły w kierunku "Asystent Operatora Dźwięku". Wiem że kiedyś taka szkoła była we Wrocławiu,ale teraz nie mogę nic znaleźć prócz Krakowa. Nie wiecie gdzie można znaleźć ten kierunek? Najlepiej w woj. lubuskim,lub w pobliżu?
Dess Jobs - Producent Muzyczny www.dessjobs.pl
- midishiner
Re: Asystent operatora dźwięku - jaka szkoła?
...Witam. Poszukuję dla znajomego wieczorowej szkoły w kierunku "Asystent Operatora Dźwięku". Wiem że kiedyś taka szkoła była we Wrocławiu,ale teraz nie mogę nic znaleźć prócz Krakowa. Nie wiecie gdzie można znaleźć ten kierunek? Najlepiej w woj. lubuskim,lub w pobliżu?...
Ja znajomego naucze wszystkiego
za półlitra
a szczerze, to sprawdź na AFiT w Wawie, AM im. F. Chopina

za półlitra

a szczerze, to sprawdź na AFiT w Wawie, AM im. F. Chopina
Lucas May On Tour
5-21.V.2009
5-21.V.2009
...Witam. Poszukuję dla znajomego wieczorowej szkoły w kierunku "Asystent Operatora Dźwięku". Wiem że kiedyś taka szkoła była we Wrocławiu,ale teraz nie mogę nic znaleźć prócz Krakowa. Nie wiecie gdzie można znaleźć ten kierunek? Najlepiej w woj. lubuskim,lub w pobliżu?...
http://www.szkolyartystyczne.roe.pl/st%20realizacji%20dzwieku.html
Szkoła zaoczna we Wrocławiu. Szczerze polecam. Sam tam studiuję.
Szkoła zaoczna we Wrocławiu. Szczerze polecam. Sam tam studiuję.
- midishiner
......Witam. Poszukuję dla znajomego wieczorowej szkoły w kierunku "Asystent Operatora Dźwięku". Wiem że kiedyś taka szkoła była we Wrocławiu,ale teraz nie mogę nic znaleźć prócz Krakowa. Nie wiecie gdzie można znaleźć ten kierunek? Najlepiej w woj. lubuskim,lub w pobliżu?...
Szkoła zaoczna we Wrocławiu. Szczerze polecam. Sam tam studiuję....
Czy ta szkoła ma statut szkoły wyższej? Jaki papier po tym się dostaje?
Szkoła zaoczna we Wrocławiu. Szczerze polecam. Sam tam studiuję....
Czy ta szkoła ma statut szkoły wyższej? Jaki papier po tym się dostaje?
Lucas May On Tour
5-21.V.2009
5-21.V.2009
Czy ta szkoła ma statut szkoły wyższej? Jaki papier po tym się dostaje?...
Ma statut zawodowej uzupełniającej średniej. Po egzaminie zewnętrznym masz zawód asystent operatora dźwięku jak po technikum.
za półlitra
Ta, problem w tym że żona kazała mu zdobyć średnie wykształcenie^^
Chodzi mi o technikum kształcące na technik - "asystent operatora dźwięku",a nie szkołę policealną.
[addsig]

za półlitra

Ta, problem w tym że żona kazała mu zdobyć średnie wykształcenie^^
Chodzi mi o technikum kształcące na technik - "asystent operatora dźwięku",a nie szkołę policealną.
[addsig]
Dess Jobs - Producent Muzyczny www.dessjobs.pl
WOW sam się chyba na cos podobnego wybiorę ale to jak sie obronie w tym roku jestem na stos. miedzynarodowych wiec nauki mam bez liku
ale moze od pazdziocha? prosze o info gdzie w Wa są takie szkoły 2-letnie
proszę o pomoc

ale moze od pazdziocha? prosze o info gdzie w Wa są takie szkoły 2-letnie
proszę o pomoc
Nie polecam tej Wrocławskiej szkoły wymienionej wyżej, prowadzący kiepscy (pozdrawiam pana od realizacji dźwięku, miło się słuchało plotek z branży, szczególnie o tym jaki to M. Bajor gej i burak, a Możdżer Wielki Artysta, lol), zajęć studyjnych przez pierwszy semestr odbyło się sztuk jeden z czego praktycznych w sumie może było 2 godziny (reszta to wycieczka po radiu i tv wroclawskiej), a cena jaką sobie liczą za miesiąc tzw. nauki jest delikatnie mówiąc nieadekwatna do ilości i jakości nauczania. Po niecałym roku zrezygnowałem z mieszanym uczuciem ulgi i rozczarowania.
...Asystent operatora dźwięku - jaka szkoła?...
Przypominam - w naszym dziale FAQ znajdziecie spis znanych nam kursów, szkół oraz uczelni kształcących w tym i podobnych zakresach. Co do konkretnych opinii o nich, to muszę (niestety) zaproponować wyszukiwarkę, zbyt wiele już było na ten temat.
[addsig]
Przypominam - w naszym dziale FAQ znajdziecie spis znanych nam kursów, szkół oraz uczelni kształcących w tym i podobnych zakresach. Co do konkretnych opinii o nich, to muszę (niestety) zaproponować wyszukiwarkę, zbyt wiele już było na ten temat.
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS
-
- Kontakt:
...Nie polecam tej Wrocławskiej szkoły wymienionej wyżej, prowadzący kiepscy (pozdrawiam pana od realizacji dźwięku, miło się słuchało plotek z branży, szczególnie o tym jaki to M. Bajor gej i burak, a Możdżer Wielki Artysta, lol), zajęć studyjnych przez pierwszy semestr odbyło się sztuk jeden z czego praktycznych w sumie może było 2 godziny (reszta to wycieczka po radiu i tv wroclawskiej), a cena jaką sobie liczą za miesiąc tzw. nauki jest delikatnie mówiąc nieadekwatna do ilości i jakości nauczania. Po niecałym roku zrezygnowałem z mieszanym uczuciem ulgi i rozczarowania....
a jaką polecasz ?
bo jestem zainteresowany....
stoje przed wyborem...
a jaką polecasz ?
bo jestem zainteresowany....
stoje przed wyborem...
http://www.myspace.com/audiophone