...różnica pomiędzy ASIO DirectX Full Duplex a EMU ASIO może być zasadnicza... ...
a tak szerzej z gubsza? :) jak to się ma do samych VSTi?
Skąd te trzaski?
Tworzę muzykę jak narazie tylko i wyłącznie na PCecie. Cubase 3 + VST instruments... Emu 0404
Re: Skąd te trzaski?
...a ja jestem pewien, że takiego miksu 0404 nie uciągnie, co więcej... nie uciągnie nawet jednej scieżki przy 2ms...
rozbawiłeś mnie! Skąd ta pewność? Masz tą kartę? Bo ja tak i mogę Cie zapewnić że z jednym śladem daje sobie rade bez problemu!!!

Tworzę muzykę jak narazie tylko i wyłącznie na PCecie. Cubase 3 + VST instruments... Emu 0404
Bo ja tak i mogę Cie zapewnić że z jednym śladem daje sobie rade bez problemu!!!...
Serio przy 2ms nie masz zadnych dropów nawet przy jednym sladzie,a tak a'propos po co ci taka mała latencja nie lepiej ustawic na wiecej i miec nawet ten spokój psychiczny ze karta nie jest katowana
pzdr
------------------------------------------------------------
www.shokkvinyls.pl
Serio przy 2ms nie masz zadnych dropów nawet przy jednym sladzie,a tak a'propos po co ci taka mała latencja nie lepiej ustawic na wiecej i miec nawet ten spokój psychiczny ze karta nie jest katowana

pzdr
------------------------------------------------------------
www.shokkvinyls.pl

pzdr
tak z ciekawości, a ile proponujesz do VSTi?
......różnica pomiędzy ASIO DirectX Full Duplex a EMU ASIO może być zasadnicza... ...
a tak szerzej z gubsza? :) jak to się ma do samych VSTi?...
sterowniki natywne karty zawsze raczej będą lepsze od standarowych wina... a poza tym do tego o czym piszesz, czyli używania VST to 5 ms w zuuuuupełności starczy...
a tak szerzej z gubsza? :) jak to się ma do samych VSTi?...
sterowniki natywne karty zawsze raczej będą lepsze od standarowych wina... a poza tym do tego o czym piszesz, czyli używania VST to 5 ms w zuuuuupełności starczy...
www.psychologium.net
sterowniki natywne karty zawsze raczej będą lepsze od standarowych wina... a poza tym do tego o czym piszesz, czyli używania VST to 5 ms w zuuuuupełności starczy... ...
no właśnie tak ustawiłem po ciężkim głowieniu się... ;)
no właśnie tak ustawiłem po ciężkim głowieniu się... ;)
......a ja jestem pewien, że takiego miksu 0404 nie uciągnie, co więcej... nie uciągnie nawet jednej scieżki przy 2ms...
rozbawiłeś mnie! Skąd ta pewność? Masz tą kartę? Bo ja tak i mogę Cie zapewnić że z jednym śladem daje sobie rade bez problemu!!!...
chocby stąd że u ciebie nie ciągnie i daję sobie uciąć ręke ze nie ciągneło, tak ci sie tylko wydaje.

chocby stąd że u ciebie nie ciągnie i daję sobie uciąć ręke ze nie ciągneło, tak ci sie tylko wydaje.
.........a ja jestem pewien, że takiego miksu 0404 nie uciągnie, co więcej... nie uciągnie nawet jednej scieżki przy 2ms...
rozbawiłeś mnie! Skąd ta pewność? Masz tą kartę? Bo ja tak i mogę Cie zapewnić że z jednym śladem daje sobie rade bez problemu!!!...
chocby stąd że u ciebie nie ciągnie i daję sobie uciąć ręke ze nie ciągneło, tak ci sie tylko wydaje....
kolego Respectusie!? Nie ciągnęło ale całego miksu!!! Jeden ślad ciągnęło i ciągnie!!!
Nic na to nie poradzisz, tak jest bo widze i słysze!!!

chocby stąd że u ciebie nie ciągnie i daję sobie uciąć ręke ze nie ciągneło, tak ci sie tylko wydaje....
kolego Respectusie!? Nie ciągnęło ale całego miksu!!! Jeden ślad ciągnęło i ciągnie!!!

(..) jeśli ja tworze tylko na VSTi bez pomocy żadnych klawiatur sterujących? Druga sprawa, czy Direct Monitoring jest do tego potrzebny?
Nie jest potrzebny.
pozdr
Nie jest potrzebny.
pozdr
bębniarz