Problem z Virusem B
Witam! Dziś transportowałem dźwięki poprzez program Sound Diver do mojego Virusa B. Niestety, podczas transportu program się zawiesił i wyłączył. Coś się stało, że nie działa mi teraz w ogóle sekcja SINGLE. Działa jedynie MULTI. Czy ktoś miał już podobny przypadek? Co mogę zrobić? Proszę o pomoc!
Producent
Re: Problem z Virusem B
...Witam! Dziś transportowałem dźwięki poprzez program Sound Diver do mojego Virusa B. Niestety, podczas transportu program się zawiesił i wyłączył. Coś się stało, że nie działa mi teraz w ogóle sekcja SINGLE. Działa jedynie MULTI. Czy ktoś miał już podobny przypadek? Co mogę zrobić? Proszę o pomoc!...
Przeładuj EOS. Zadbaj o napięcie , by nie zerwało transmisji np podepnij virusa pod UPS.
Przeładuj EOS. Zadbaj o napięcie , by nie zerwało transmisji np podepnij virusa pod UPS.
......Witam! Dziś transportowałem dźwięki poprzez program Sound Diver do mojego Virusa B. Niestety, podczas transportu program się zawiesił i wyłączył. Coś się stało, że nie działa mi teraz w ogóle sekcja SINGLE. Działa jedynie MULTI. Czy ktoś miał już podobny przypadek? Co mogę zrobić? Proszę o pomoc!...
Przeładuj EOS. Zadbaj o napięcie , by nie zerwało transmisji np podepnij virusa pod UPS....
Nigdy tego nie robiłem, bo mam Virusa od niedawna... można prosić o jakąś wskazówkę ?
Przeładuj EOS. Zadbaj o napięcie , by nie zerwało transmisji np podepnij virusa pod UPS....
Nigdy tego nie robiłem, bo mam Virusa od niedawna... można prosić o jakąś wskazówkę ?
Producent
Nigdy tego nie robiłem, bo mam Virusa od niedawna... można prosić o jakąś wskazówkę ? ...
Sciagasz odpowiedni plik z stony access i ładujesz. Sound Diver lubi sie wieszać, kiedys mialem KC i wiem cos o tym. Moze lepiej podmieniaj sobie banki w sekwencerze... wrzucasz na trak midi bank i PLAY.
Sciagasz odpowiedni plik z stony access i ładujesz. Sound Diver lubi sie wieszać, kiedys mialem KC i wiem cos o tym. Moze lepiej podmieniaj sobie banki w sekwencerze... wrzucasz na trak midi bank i PLAY.
Mac Pro, Logic Pro X i trochę klawiszy :)
1 Sciągnij ostetni EOS z Strony accesa.
2 Zaimportuj do jako plik midi np do cubase
3 z out karty do in virusa wczytaj plik midi ( tempo optumalne 100 bpm)
4 Prawdopodobnie istnieje kombinacja klawiszy, by umozliwić wczytanie nowego systemu, choć niekoniecznie. Załaduj, a na wyswietlaczu virusa zobaczysz czy przyjmuje komunikaty czy też nie. Jeśli nie musisz doczytać w instrukcji ( jest to naprawde proste)
5 Importuj barwy do virusa w ten sam sposób jak wyżej ( kombinacja klawiszy jest tam zbędna, sam czyta komunikaty.
Ważne!!!
Pamietaj , żeby importować EOS, barwy jako pliki midi do sekwencera (cubase, logic itd)
2 Zaimportuj do jako plik midi np do cubase
3 z out karty do in virusa wczytaj plik midi ( tempo optumalne 100 bpm)
4 Prawdopodobnie istnieje kombinacja klawiszy, by umozliwić wczytanie nowego systemu, choć niekoniecznie. Załaduj, a na wyswietlaczu virusa zobaczysz czy przyjmuje komunikaty czy też nie. Jeśli nie musisz doczytać w instrukcji ( jest to naprawde proste)
5 Importuj barwy do virusa w ten sam sposób jak wyżej ( kombinacja klawiszy jest tam zbędna, sam czyta komunikaty.
Ważne!!!
Pamietaj , żeby importować EOS, barwy jako pliki midi do sekwencera (cubase, logic itd)