Sterowniki do Emu 1212m
Witam bardzo bym prosil o pomoc,mam e mu1212m i uszkodzila mi sie plyta instalacyjna do tej karty scjagalem sterowniki ze strony producenta ale one nie chca mi sie instalowac .Z tego co mi powiedziano sa one od nowszej wersji v2.morze ktos posiada te sterowniki i mugl by mi pomoc.bede bardzo wdzieczny
[addsig]
[addsig]
Re: Sterowniki do Emu 1212m
To jeszcze raz ja po zainstalowaniu sterownikow ze strony producenta pojawia sie taki napis. Setput is unable to detect a supported product on your system.Setup wil exit.
[addsig]
[addsig]
albo cos zle odpalasz albo masz jakis problem sprzetowy bo te sterowniki sa do wszystkich kart emu PCI takie same(1820m,1820,1212m,1212mv2 i 0404)
dzieki bardzo, za pomoc tylko pytanie co jest nie tak ,nosilem komputer do serwisu i oni tez niemogli zainstalowac tych sterownikow
[addsig]
[addsig]
...zmień slot powinno pomóc a jak nie to wal tam
http://www.productionforums.com/
...
dzieki sprubuje
http://www.productionforums.com/
...
dzieki sprubuje
nic z tego zamiana slotow nie pomogla ,
[addsig]
[addsig]
...nic z tego zamiana slotow nie pomogla ,
...
morze ktos by mogl wrzucic kopie tej instalki na e mail lub na stronke bede bardzo wdzieczny
[addsig]
...
morze ktos by mogl wrzucic kopie tej instalki na e mail lub na stronke bede bardzo wdzieczny
[addsig]
Sprawdz przerywania jedyna szansa,jak nie to to cos jest walniete.
...Sprawdz przerywania jedyna szansa,jak nie to to cos jest walniete....
sprawdzalem wszystko,potrzebuje sterownikow v1,5 tylko niewiem z kad je scjagnoc bo wszedzie sa od nowych kart a moja jest z 2004r
sprawdzalem wszystko,potrzebuje sterownikow v1,5 tylko niewiem z kad je scjagnoc bo wszedzie sa od nowych kart a moja jest z 2004r