Nuendo/Cubase - export do wav kilku ścieżek
Witam. Czy jest taka opcja w Nuendo/Cubase coby zrobic za jednym zamachem export wszystkich ścieżek do oddzielnych ścieżek Wav (żeby nie zgrywać każdej osobno, co bywa czasochłonne)? Jeśli jest to gdzie szukać takiej opcji? Dzięki
Re: Nuendo/Cubase - export do wav kilku ścieżek
...Witam. Czy jest taka opcja w Nuendo/Cubase coby zrobic za jednym zamachem export wszystkich ścieżek do oddzielnych ścieżek Wav (żeby nie zgrywać każdej osobno, co bywa czasochłonne)? Jeśli jest to gdzie szukać takiej opcji? Dzięki...
Sa wtyczki "nagrywajace" i makro do samoczynnego zgrywania sladow. O innych sposobach nie slyszalem...
Sa wtyczki "nagrywajace" i makro do samoczynnego zgrywania sladow. O innych sposobach nie slyszalem...
...Witam. Czy jest taka opcja w Nuendo/Cubase coby zrobic za jednym zamachem export wszystkich ścieżek do oddzielnych ścieżek Wav (żeby nie zgrywać każdej osobno, co bywa czasochłonne)? Jeśli jest to gdzie szukać takiej opcji? Dzięki...
Z tego co mi wiadomo to masz tutaj tylko 2 opcje albo powrzucać ślady odpowiednio wg potrzeb na grupy i te grupy zrzucić jedna po drugiej niestety albo zaznaczyć Solo odpowiednie ślady i w takim wymiarze zrzucać wszycho po kolei- czyli de facto prawie to samo . odpowiedź tyczy się SX 3,c4 nie znam - mozę już coś poprawili i można zrzucać kilka śladów naraz do osobnych ścieżek,ale tego to ja już nie wiem ?
pozdro
Z tego co mi wiadomo to masz tutaj tylko 2 opcje albo powrzucać ślady odpowiednio wg potrzeb na grupy i te grupy zrzucić jedna po drugiej niestety albo zaznaczyć Solo odpowiednie ślady i w takim wymiarze zrzucać wszycho po kolei- czyli de facto prawie to samo . odpowiedź tyczy się SX 3,c4 nie znam - mozę już coś poprawili i można zrzucać kilka śladów naraz do osobnych ścieżek,ale tego to ja już nie wiem ?
pozdro
Albo zrobic projekt surroundowy jakis i od razu osiem sladow mono 

Hmmm - myślałem że jest własnie taka opcja właśnie żeby zgrać za jednym razem wszystkie ścieżki do jednego katalogu i tyle. Bardzo by się przydała, a myslę że dla Steinberga to pikuś. Ok - dzięki wielkie. Pozdro
Witam!
Jest coś takiego jak export OMF
...Witam!
...
Jak to działa? i gdzie tego szukać - czy to są ustawienia typu "preferences", czy przy samym zgrywaniu gdzieś to jest?
...
Jak to działa? i gdzie tego szukać - czy to są ustawienia typu "preferences", czy przy samym zgrywaniu gdzieś to jest?
...
Jest, ale to tylko uwzglednia pliki Wav i ewentualnie crossfades.
OMF nie wygerenruje sladow z uwzglednieniem wtyczek insertowych czy wirtualnych instrumentow.
...
Jest, ale to tylko uwzglednia pliki Wav i ewentualnie crossfades.
OMF nie wygerenruje sladow z uwzglednieniem wtyczek insertowych czy wirtualnych instrumentow.
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
Można zastosować do tego funkcję Freeze. Jedyny warunek, wszystkie ścieszki powinny się zaczynać w tym samym miejscu (żeby było łatwo je potem zsynchronizować). W katalogu projektu, w podkatalogu Freeze znajdziesz wszystkie pliki.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Marck9 - Warszawa