Upgrade Akai MPC100
Właśnie te wyciąganie każdorazowo wtyczki USB po synchronizacji z PC jest drażniące. Dziwne że takie bugi dokuczliwe jak "directory error" czy wyżej wspomniany błąd z USB nie są łatane dalej przez AKAI. Słabo świadczy to troche o AKAI która na dodatek posługuje się nazwą professional :)
Co do features które mnie interesują. Jest ich jednak sporo np. REAL TIME PITCH SHIFT na qlinkach po NAME EDIT (lista widocznych liter do wyboru w poziomie) itp itp.
Ciekawe czy da się zmienić w OS by można było użyć więcej niż dwóch efektów jednocześnie, czy już procesor w samym mpc1000 fizycznie na to nie pozwala.
Co do features które mnie interesują. Jest ich jednak sporo np. REAL TIME PITCH SHIFT na qlinkach po NAME EDIT (lista widocznych liter do wyboru w poziomie) itp itp.
Ciekawe czy da się zmienić w OS by można było użyć więcej niż dwóch efektów jednocześnie, czy już procesor w samym mpc1000 fizycznie na to nie pozwala.
Re: Upgrade Akai MPC100
zmieniłem na 3.06 i jestem mile zaskoczony, w USB mam do wyboru Hard Drive lub karta CF, nie musze juz kabla za kazdym razem wypinac, czytelne load i save (podzielone okno na 2 czesci cos jak na 2.10 tylko bez wciskania window) itp itp super :)
otoz to. jezeli zamierzasz go zostawic to zrob sobie backup i sformatuj kazda karte i hd/ inaczej moga nie sejwowac nie najlepiej/ konieczne!!
pzdro
pzdro
Zrobilem to wczesniej, pisalo o tym na tej stronie z JJ OS :)
Raczej na bank zostanie :)
Raczej na bank zostanie :)
otoz to
ale sformatowales uzywajac 3.06?
ale sformatowales uzywajac 3.06?
jutro wychodzi 4.50
rajty pelne

formatowałem z 3.06 ale za pomocą formatowania na windows, radzisz format bezpośrednio z OS?
dada: masz w ogóle jakiś IM? gadu czy jakiś inny sposób na dialog? daje się odczuć że nie mało wiesz, łatwiej by było w normalnym dialogu porozmawiać :)
...nie mam zadnego, a jaki polecasz? to moze sobie zainstaluje
co do formatowania /tak/ formatuj za pomoca maszynki/nie windowsa pzdro

co do formatowania /tak/ formatuj za pomoca maszynki/nie windowsa pzdro
Mam pytanko chciabym zakupi upgarde 4.44 przez paypal ale w rejestracji nie ma polskiego skrotu panstwa pl czy ktos to kupowal i wie jak przebrnac przez proces rejestracji bo mam problemy a wracajac do tematu to blad direct error nie ma najmniejszego znaczenia wszystko sie savuje bez blednie pomimo komunikatu
robie bity