TL Audio 5021MK2 czy JOEMEEK TWINQ
Potrzebuje kompresor analogowy do perkusji a dokładnie do bitu i bassu do produkcji muzyki elektronicznej.
Joemeek jest w podobnej cenie co TL audio , posiada
w sobie jeszcze EQ zastanawiam sie czy dlatego bedzie gorszy od TL audio ktory oferuje tylko kompresję. Proszę o wypowiedz osoby które miały do czynienia z tymi urzadzeniami.
Joemeek jest w podobnej cenie co TL audio , posiada
w sobie jeszcze EQ zastanawiam sie czy dlatego bedzie gorszy od TL audio ktory oferuje tylko kompresję. Proszę o wypowiedz osoby które miały do czynienia z tymi urzadzeniami.
Logic express 8,RME FF400, Akai Mpc2000xl,Virus Ti,Roland JP8000,FM 8,Surge,Tc Electronic Finalizer,Tl Audio 5013 mk2, 2 x 1176 clone, 2 x pultec clone,SSL4000 bus compressor clone with external sidechain,
2176 Stereo Clone.
2176 Stereo Clone.
Re: TL Audio 5021MK2 czy JOEMEEK TWINQ
TLAudio to inna klasa urządzenia. Ja bym wybrał TLA.
Od pewnego czasu zajmuje się muzyką i zamierzam zająć się tym profesjonalnie, powoli buduję studio.
http://www.imbir.com...
A ja dopiero teraz zauwazylem - w 1176 masz obrotowy przelacznik nachylenia i nie da sie wcisnac wsyzstkich przyciskow naraz - moze zmien to, zanim gdzies to zjada
A ja dopiero teraz zauwazylem - w 1176 masz obrotowy przelacznik nachylenia i nie da sie wcisnac wsyzstkich przyciskow naraz - moze zmien to, zanim gdzies to zjada

...http://www.imbir.com...
...
Brawo za spostrzegawczość!
Ale nie zauważyłeś, ze z tyłu jest ukryty przełącznik SLAM i LINK

www.igsaudio.pl
...A ja bym wybrał Imbir SSL
Wiem IGS twoje produkty sa napewno rewelacyjne i doceniam że potrafisz sam zrobic takie urzadzenia nie mniej jednak ciężko mi sie zdecydować na kupno takiego kompresora ponieważ wydatek jak dla mnie jest duzy i w tym przypadku wolałbym postawic na cos bardziej dla mnie pewnego sprawdzonego.
a z ciekawosci ten terminator to jaka cena ?

Wiem IGS twoje produkty sa napewno rewelacyjne i doceniam że potrafisz sam zrobic takie urzadzenia nie mniej jednak ciężko mi sie zdecydować na kupno takiego kompresora ponieważ wydatek jak dla mnie jest duzy i w tym przypadku wolałbym postawic na cos bardziej dla mnie pewnego sprawdzonego.
a z ciekawosci ten terminator to jaka cena ?
Logic express 8,RME FF400, Akai Mpc2000xl,Virus Ti,Roland JP8000,FM 8,Surge,Tc Electronic Finalizer,Tl Audio 5013 mk2, 2 x 1176 clone, 2 x pultec clone,SSL4000 bus compressor clone with external sidechain,
2176 Stereo Clone.
2176 Stereo Clone.
...
Nie moglem zauwazyc
Ale gratuluje.
Jako uzytkownik Twoiejgo kompresora moge go tylko polecic - stosunek jakosci do ceny ogromny!
PS - pomijam to, ze zamieniles kanaly

Nie moglem zauwazyc

Ale gratuluje.
Jako uzytkownik Twoiejgo kompresora moge go tylko polecic - stosunek jakosci do ceny ogromny!

Nie moglem zauwazyc

Ale gratuluje.

Też mam i też polecam

Oczywiście kompresor SSL jak i znakomity preamp lampowy.
Pozdrawiam

RME Fireface800 plus RME ADI 8 DS, IgsAudio: Gloobus, DT, 2972, 1176, 2176, S-Type Mix Buss Compressor, APS Aeon...
Maiłem Joemeeka C2. miałem TFPRO P1, miałem TLA C1. Wszystko poszło do lamusa po odsłuchaniu i testach IGS. Zostałem przy IGS i stwierdzam, że jest to Klasa Światowa. Oczywiście jest to moja subiektywna ocena i nie narzucam nikomu swojego zdania. Mozna wypozyczyc za kaucją do testu.
Oł je, jak fajnie. To najlepsza nagroda za moją prace. Dobre opinie. Dziękuję 

www.igsaudio.pl