...Mastyk bo co cos powiem, a znasz to ze facet jest facetem po ty jak konczy obydwaj wyluzujcie
jesli chodzi o plik bootini to grzebałem w nim zmieniłem nazwy i nic dalej wyswietlają sie dwie takie same...
a próbowałeś skontaktować się z nimi? bo to chyba najszybciej i najpewniej. w paru wypadkach rzeczywiście znali system i pomogli, a w paru okazało się, że "ten system tak ma"
"# Aby skorzystać z telefonicznej pomocy technicznej Microsoft zadzwoń pod numer 0 801 308 801 (koszt połączenia to 1 impuls połączenia lokalnego) lub (+48 22) 594 19 99.
# Pomoc świadczona jest w dni powszednie od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00–20:00 oraz w soboty od 9:00 do 16:00 z wyłączeniem dni świątecznych."
pozdrawiam
marcin
ps. żeby nie było wątpliwości - to nie jest złośliwość, po prostu najlepiej szukać pomocy u źródła :)
Windows XP vs VISTA
Re: Windows XP vs VISTA
hmm, może boot.ini w drugim systemie?...
boot.ini w pierwszym zainstalowanym WinXP bo tylko tam jest pobierany przy starcie. Możesz zmienić tam nazwę na dowolną
boot.ini w pierwszym zainstalowanym WinXP bo tylko tam jest pobierany przy starcie. Możesz zmienić tam nazwę na dowolną
...hmm, może boot.ini w drugim systemie?...
boot.ini w pierwszym zainstalowanym WinXP bo tylko tam jest pobierany przy starcie. Możesz zmienić tam nazwę na dowolną...
Możesz podejść do niego jeszcze inaczej tj. z poziomu System Properties / Advanced / Startup and Recovery / System Startup / Edit - nazwa w cudzysłowiu.
boot.ini w pierwszym zainstalowanym WinXP bo tylko tam jest pobierany przy starcie. Możesz zmienić tam nazwę na dowolną...
Możesz podejść do niego jeszcze inaczej tj. z poziomu System Properties / Advanced / Startup and Recovery / System Startup / Edit - nazwa w cudzysłowiu.
dziękówka juz sobie dawno poradzilem z tym fantem dzięki jeszcze raz zmieniłem tez czas rozruchu a stdiu mam na hasło
pzdr

pzdr
-
- Kontakt:
wczoraj bylem na prezentacji ms vista...
ech.... fajny ten cukiereczek...
nawet im ładnie chodził....
i ten bajet z rolującymi okienkami...
(win+tabb)
bawilem sie także macbookiem pro....
kiedyś sobie to kupie...
ech.... fajny ten cukiereczek...
nawet im ładnie chodził....
i ten bajet z rolującymi okienkami...
(win+tabb)
bawilem sie także macbookiem pro....
kiedyś sobie to kupie...