...No wlasnie,
co dordzy forumowicze sadzicie na temat takich monitorow firmy alesis jak
ALESIS M1 Active MK2
ALESIS Alesis M1 Active 620
na ktory z tych dwoch (jezeli w ogole) byscie sie zdecydowali?
i czy ALESIS M1 Active 520 jest o tyle od tych powyzszych gorsza ze o tyle jest tansza?
z gory dzieki za podpowiedzi...
a wiec tak.
520 sobie odpusc sa to malo wydajne monitorki jezeli tak je mozna nazwac. 620 juz brzmia lepiej. Alesis Mk II to przebasowane potwory . Jak pogrzebiesz na forum to znajdziesz troche informacji na temat tych ostatnich, 520 nawet sobie nie zawracaj glowy to glosniczki :) ja wybralem KRK RP 6 i w porownaniu do 520, i MK II wypadly rewelacyjnie jezeli chodzi o czytelnosc.
pozdrawiam
Nakiel
Monitory Alesisa
Re: Monitory Alesisa
Wybierając Alesisy (520) po pewnym czasie jednak dojdziesz do wniosku, że potrzebujesz czegoś lepszego, (ja zdecydowałem się na KRK RP6 - różnica jest ogromna, na korzyść KRK oczywiście) ale za 990PLN (M1 A 520) trudno znaleźć lepsze monitorki. Wersja 620 to już bardziej skomplikowany zestaw. To co z nich usłyszałem było jakieś dziwne...W dodatku są dosyć duże...Nie przypadły mi do gustu.
Osobiście poleciłbym KRK RP6 z późniejszym dokupem subwoofera, który poprawi nieczystość w okolicach 90-100MHz-ów. Sztuka narazie kosztuje ok 1100 PLN, ale jak pogrzebiesz w necie to jest jakiś sklep, który ma je za 850PLN/sztuka (1700PLN para). Moim zdaniem warto dopłacić te 300-350 złotówek do ceny np M1A 620....
Ja swoje KRK dostalem w rock'n rolu w Wawie za 1400 brutto limited edition

A napewno doplacic kilka stow bo roznica jest duuzza
pozdrawiam
Nakiel
- Soundscape
- Kontakt:
Ja swoje KRK dostalem w rock'n rolu w Wawie za 1400 brutto limited edition

A napewno doplacic kilka stow bo roznica jest duuzza
pozdrawiam
Nakiel...
Ja też. I też radze dopłacić. (pronocja w r`n`r już się chyba skończyła)
Ja też. I też radze dopłacić. (pronocja w r`n`r już się chyba skończyła)...
KOLEDZY hmm dajcie znac jak dostaniecie niusa o jakichs promocjach np na priva -będe zoobowiązany
pzdr