Monitory studyjne

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
jackss
Monitory studyjne

Post autor: jackss » wtorek 24 cze 2003, 15:29

Hej

Rozważam zakup monitorów studyjnych bliskiego pola i natrafiłem na 3 ciekawe propozycje: Yamaha MSP5, Ego Systems Near 05, Tannoy Reveal Active. Będe je najprawdopodobniej kupował w Anglii bo jak wiadomo ceny tam są znacznie przystępniejsze. Wszystkie zestawy wachją się w garnicach 1800-2200 za parę. Stąd moje pytanie które głosniki wybrać? Dziękuje za wszelką pomoc.

Pozdrawiam

Ps. Jeżeli ktoś zna jakieś inne zestawy o podobnej klasie ale lepsze od wymienionych niech da znać.

Redakcja

Re: Monitory studyjne

Post autor: Redakcja » wtorek 24 cze 2003, 15:35

...Ps. Jeżeli ktoś zna jakieś inne zestawy o podobnej klasie ale lepsze od wymienionych niech da znać....

Podpowiem: na Forum działa bardzo sprawna wyszukiwarka.
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS

jackss

Post autor: jackss » wtorek 24 cze 2003, 16:19

Dzęki pomyślałem o ty w pierwszej chwili ale jakoś jej nie zuaważyłem. Zaraz rozpoczne poszukiwania poszukiwarki. :)

Mimowszystko będę wdzięczny jeżeli ktoś pomoże mi rozstrzygnąć mój dylemat.

pzdr

j

Redakcja

Post autor: Redakcja » wtorek 24 cze 2003, 16:30

...Zaraz rozpoczne poszukiwania poszukiwarki...

Na dole strony głównej Forum:

www.eis.com.pl/virtual/modules.php?name=Forum
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS

Awatar użytkownika
pisar81

Post autor: pisar81 » niedziela 08 kwie 2007, 12:28

Ta wasza wyszukiwarka to sie nadaje do szukania........... sami sobie dopowiedzcie czego.

Awatar użytkownika
smal108

Post autor: smal108 » niedziela 08 kwie 2007, 15:05

...Ta wasza wyszukiwarka to sie nadaje do szukania........... sami sobie dopowiedzcie czego....
Bzdury chłopaku wypisujesz. Ostatnie tygodnie nic innego nie robię tylko siedzę na wyszukiwarce i czytam posty by jak najlepiej przygotować się do zakupów związanych z wyposażeniem studia. Powiem Ci, że dostaję więcej niż się spodziewałem. Pozdrawiam wszystkich, którym nie zadawałem pytań, a otrzymałem od nich wyczerpujące odpowiedzi.
Radhe Govinda!

ODPOWIEDZ