Czy istnieje jakaś tańsza alternatywa dla Motu Traveler? Potrzebuję interfejsu do laptopa (PC ASUS). Moje kryteria:
- zasilanie po FW lub z jakiegoś akkupack'a
- 8 wejść, a w tym analogowych
-> 4 x XLR z phantomem 48V
-> 4 x liniowe
- 8 wyjść analogowych
- niezawodna współpraca z PC
Czy znacie coś, co możecie polecić? Pozdrawiam.
Motu Traveler - jakaś alternatywa?
Re: Motu Traveler - jakaś alternatywa?
...Czy istnieje jakaś tańsza alternatywa dla Motu Traveler? Potrzebuję interfejsu do laptopa (PC ASUS). Moje kryteria:
-> 4 x liniowe
- 8 wyjść analogowych
Czy znacie coś, co możecie polecić? Pozdrawiam....
Focusrite Saffire?
Presonus Firestudio?
-> 4 x liniowe
- 8 wyjść analogowych
Czy znacie coś, co możecie polecić? Pozdrawiam....
Focusrite Saffire?
Presonus Firestudio?
[URL=http://dziecineo.prv.pl/Nie dzieciom neo!][/URL]
Jeszcze w kwestii MOTU Traveler. Mam takie pytane do użytkowników:
Jak w interfejsie działają potencjometry TRIM dla gniazd XLR 1 do 4. Mam na myśli to czy poziom wzmocnienia ustawia się tylko i wyłącznie z panelu interfejsu, czy może można też ustawić poziom wejściowy dla XLR software'owo (i zapisać w sesji) z miksera programowego w kompie tudzież z Logic czy Cubase i wtedy potencomety na panelu są niejako "omijane"?
Jak w interfejsie działają potencjometry TRIM dla gniazd XLR 1 do 4. Mam na myśli to czy poziom wzmocnienia ustawia się tylko i wyłącznie z panelu interfejsu, czy może można też ustawić poziom wejściowy dla XLR software'owo (i zapisać w sesji) z miksera programowego w kompie tudzież z Logic czy Cubase i wtedy potencomety na panelu są niejako "omijane"?
RME Fireface 800. Droższy, ale lepszy.
...RME Fireface 800. Droższy, ale lepszy....
Nie stać mnie na to rozwiązanie. :) Myślę, że nawet Traveler byłbye grubo ponad moje wymagania i potrzeby, dlatego nadal rozglądam się za tańszą alternatywą. :)
Nie stać mnie na to rozwiązanie. :) Myślę, że nawet Traveler byłbye grubo ponad moje wymagania i potrzeby, dlatego nadal rozglądam się za tańszą alternatywą. :)