pit po co odwracac faze? - dla lepszego nienaturalnego efektu czy jak?
masz spdif i w karcie tez masz - powiedzialem juz to nieraz - przeczytaj instrukcje
Sesja na EMU 0404
Re: Sesja na EMU 0404
A co z tym Lexiconem? Zechciałbys coś podpowiedzieć...?
Nie znam tego sprzętu. Ale jeżeli ma wyjście i wejście cyfrowe to cię urządza.
PITmaster
Nie znam tego sprzętu. Ale jeżeli ma wyjście i wejście cyfrowe to cię urządza.
PITmaster
...pit po co odwracac faze? - dla lepszego nienaturalnego efektu czy jak?
Jesu, spróbuj.
Reverb będzie delikatniejszy, nie będzie podnosił amplitudy, przy odsłuchu vocalu będzie na pewno wygodniejszy.
PITmaster
Jesu, spróbuj.
Reverb będzie delikatniejszy, nie będzie podnosił amplitudy, przy odsłuchu vocalu będzie na pewno wygodniejszy.
PITmaster
BTW - Lexicon MPX 110 posiada tylko spdif out - co mam z tym zrobić..?
Nie wykorzystasz, niestety. Pewnie ma wejścia audio ale ty masz tylko dwa wyjścia audio i oba potrzebne do monitoringu, więc nic z tego.
PITmaster
Nie wykorzystasz, niestety. Pewnie ma wejścia audio ale ty masz tylko dwa wyjścia audio i oba potrzebne do monitoringu, więc nic z tego.
PITmaster
nie wiem pit jak t w emu ale ja zawsze bralem na wet zeby dodawac poglos delikatny a nie oryginal ze znamionami poglosu - przy odsluchu mozna odwracac faze ale i tak tego nie robilbym.........
...nie wiem pit jak t w emu ale ja zawsze bralem na wet zeby dodawac poglos delikatny a nie oryginal ze znamionami poglosu - przy odsluchu mozna odwracac faze ale i tak tego nie robilbym............
Stary, mówię spróbuj, przecie to chwila.
Tylko pamiętaj, na auxie.
PITmaster
PITmaster
Podobny efekt dostaniesz gdy reverb wstawisz w insert stripa ale tylko podobny i niestety moim zdaniem bardziej chamsko to będzie brzmiało.
PITmaster
Podobny efekt dostaniesz gdy reverb wstawisz w insert stripa ale tylko podobny i niestety moim zdaniem bardziej chamsko to będzie brzmiało.
PITmaster