E-MU 0404 dziwny problem
Re: E-MU 0404 dziwny problem
sprawdź kablepomiędzy mikserem a kartą, stawiam na nie, albo jakiś inny user error, dociśnij wszystko jak należy.
JoU
JoU
....... spoko gra prawa strona ale zmieniłem podłączenie na out l i gra dalej prawa strona tylko na niższym poziomie. Patchmix pokazuje normalnie sygnał stereo. Wie ktos co jest grane??
...
to co napisaleś tutaj moze być teoretycznie spowodowane wadą stopnia wyjściowego karty, albo tej cudownej kostki z wiąchą kabli, a to już podchodzi pod reklamację, ... ale po jaką cholerę
pchałeś tam słuchawy. please nie rób więcej takich experymentów, bo wierz mi nie każda dziura zobowiązuje żeby do niej coś wepchnąć, tak jak w życiu. Sam też zepsułem kilka rzeczy przez ciekawość.
JoU

to co napisaleś tutaj moze być teoretycznie spowodowane wadą stopnia wyjściowego karty, albo tej cudownej kostki z wiąchą kabli, a to już podchodzi pod reklamację, ... ale po jaką cholerę
pchałeś tam słuchawy. please nie rób więcej takich experymentów, bo wierz mi nie każda dziura zobowiązuje żeby do niej coś wepchnąć, tak jak w życiu. Sam też zepsułem kilka rzeczy przez ciekawość.
JoU
...sprawdź kablepomiędzy mikserem a kartą, stawiam na nie, albo jakiś inny user error, dociśnij wszystko jak należy.
JoU
...
Karta jest połączona do miksera za pomaca takiego KABLA Wszystko jest podociskane. A karta nagrywa sygnał elegancko równo i czysto, problem dotyczy tylko wyjscia sygnału.
JoU
...
Karta jest połączona do miksera za pomaca takiego KABLA Wszystko jest podociskane. A karta nagrywa sygnał elegancko równo i czysto, problem dotyczy tylko wyjscia sygnału.
no to jak wszystko jest ok to do serwisu - po co sie glowic na darmo?
-
- Kontakt:
-odinstaluj sterowniki zainstaluj nowe...
-poprzepinaj kable z mixera z wyjscia karty...
-sprawdz w innym mixerze... sprawdz mixer...
-w iny sposób...
nieweim czlowieku pokombinuj ....
jezeli zawiodą Cie wszystkie sposoby to dopiero oddaj karte/mixer do wymiany....
raczej karte...
-poprzepinaj kable z mixera z wyjscia karty...
-sprawdz w innym mixerze... sprawdz mixer...
-w iny sposób...
nieweim czlowieku pokombinuj ....
jezeli zawiodą Cie wszystkie sposoby to dopiero oddaj karte/mixer do wymiany....
raczej karte...
http://www.myspace.com/audiophone