E-MU 0404 dziwny problem
Witam kupiłem karte emu 0404 podłonczyłem ja do kompa zainstalowałem najnowsze stery i podłączenie słuchawki (dla testu bo czekam na mikser compacta) out r spoko gra prawa strona ale zmieniłem podłączenie na out l i gra dalej prawa strona tylko na niższym poziomie. Patchmix pokazuje normalnie sygnał stereo. Wie ktos co jest grane??

Re: E-MU 0404 dziwny problem
to nie wyjscia sluchawkowe
spoko gra prawa strona ale zmieniłem podłączenie na out l i gra dalej prawa strona <...> Wie ktos co jest grane??
Ja wiem - masz odrotnie polutowane albo zalozone sluchawki - powinna grac lewa

...spoko gra prawa strona ale zmieniłem podłączenie na out l i gra dalej prawa strona <...> Wie ktos co jest grane??
...
słuchawki to AKG maja moze ze dwa miechy i nie były lutowane.

słuchawki to AKG maja moze ze dwa miechy i nie były lutowane.
kupiles karte ktore nie ma wyjscia sluchawkowego.
oczywiscie w sluchawkach i tak pojawi sie jakis tam sygnal ale ta karta ma wysjcia mono, wiec i tak nic ci po tym.
musisz poczekac na mikser
Pozdrawiam
oczywiscie w sluchawkach i tak pojawi sie jakis tam sygnal ale ta karta ma wysjcia mono, wiec i tak nic ci po tym.
musisz poczekac na mikser
Pozdrawiam
Proszę zanotować! "odmawia wypisania spisu sprzętu studyjnego w sygnaturce"
Ok dzienki za pomoc poczekam na compacta i kable i wtedy na spokojnie potestuje. Pozdro

-
- Kontakt:
...Witam kupiłem karte emu 0404 podłonczyłem ja do kompa zainstalowałem najnowsze stery i podłączenie słuchawki (dla testu bo czekam na mikser compacta) out r spoko gra prawa strona ale zmieniłem podłączenie na out l i gra dalej prawa strona tylko na niższym poziomie. Patchmix pokazuje normalnie sygnał stereo. Wie ktos co jest grane??
...
ehhh...

ehhh...
http://www.myspace.com/audiophone
Witam mam juz mikser i jest problem po poprawnym podłączeniu kablami jack mono z emu jedna strona gra głośniej co widać na wskażniku w compacie. Dla sprawdzenia podłaczyłem gramofon i gra elegancko na obie strony na równych poziomach. Czyli jednak wina karty?
-
- Kontakt:
kartę wiń na samym końcu jak wszystkie rozwiązania zostaną sprawdzone...
na początek sprawdz panoramę w ustawieniach PatchMix'a
na początek sprawdz panoramę w ustawieniach PatchMix'a
http://www.myspace.com/audiophone
...Czyli jednak wina karty? ...
...którą, czego nie można wykluczyć, sam uszkodziłeś. Bo nie można podłączać słuchawek do wyjść liniowych.
Czemu ludzie nie zaglądają do instrukcji ? Chociaż na obrazki.
...którą, czego nie można wykluczyć, sam uszkodziłeś. Bo nie można podłączać słuchawek do wyjść liniowych.
Czemu ludzie nie zaglądają do instrukcji ? Chociaż na obrazki.