Witam, wersja 5.5.1- problem polega na tym, że jak już zamieniłem sobie stopkę i werbel na komunikaty midi to w matrixie odczytuje mi to czasem na różnych wysokościach lub z różną siłą nacisku (inne kolory są) i jeszcze różne długości wybrzmiewania a wiem, że da się zrobić żeby zaznaczyć całość i to ujednolicić a nie szukać i zmieniać pojedynczo. Szukam takich opcji już drugi dzień i nie mogę znaleźć. Pomocy. Dzięki.
Pozdrawiam!
Logic PC - MIDI w matrixie
[URL]www.orkiestrazegluga.pl[/URL] | [URL]www.dzwiek.org[/URL]
Re: Logic PC - MIDI w matrixie
...Witam, wersja 5.5.1- problem polega na tym, że jak już zamieniłem sobie stopkę i werbel na komunikaty midi to w matrixie odczytuje mi to czasem na różnych wysokościach lub z różną siłą nacisku (inne kolory są) i jeszcze różne długości wybrzmiewania a wiem, że da się zrobić żeby zaznaczyć całość i to ujednolicić a nie szukać i zmieniać pojedynczo. Szukam takich opcji już drugi dzień i nie mogę znaleźć. Pomocy. Dzięki.
Pozdrawiam!...
HELP!!!
Pozdrawiam!...
HELP!!!
...F1...
ok znalazłem jak ustawić velocity a co z resztą?
Dzięki i pozdrawiam!
ok znalazłem jak ustawić velocity a co z resztą?
Dzięki i pozdrawiam!
select all w menii sline botom lub podobne musiał bym włączyć 2 komp z logicem . wtedy werbel bedziesz miał na 1 lini np d1.
select all kliknij na koniec nuty i trzymaj teraz przycisnij alt i pociagając wyrównasz wszystkie nuty to jest 1 ze sposobów
select all kliknij na koniec nuty i trzymaj teraz przycisnij alt i pociagając wyrównasz wszystkie nuty to jest 1 ze sposobów
Logic pro X | Focusrite Pro 26 | M Audio Project Mix IO
Transform>Crescendo
- odznaczyć Hide Unused...
- górne wiersze określają "zakres" danych poddawanych modyfikacjom
- dolne wiersze określają wynikowy rezultat
[addsig]
- odznaczyć Hide Unused...
- górne wiersze określają "zakres" danych poddawanych modyfikacjom
- dolne wiersze określają wynikowy rezultat
[addsig]
MAC G5 / 2GRAM / 2xUAD-1 / UAD-2 / Logic 9 / RME 800 / 2xMOTU HD 896 + 828mkII / HD2 Pro Tools 8 / 2x Lynx Aurora 16 / Audient ASP8024