...Hm... a dlaczego "Pan"? Staro wyglądam?
Co do paczek, to interesowałem się najpierw nowymi w okolicach 2000 za parę, bo tyle chciałem wydać kasy, no i okazało się że są po prostu kiepskie. Potem upolowałem używane polskie paczki zrobione na głośnikach RCF (drewniane), które bardzo mi się spodobały. Miałem możliwość przetestowania ich na sali prób - no i cóż .... nawet głośno, z bębnami bardzo klarowny, ładnie przebijający się wokal - wydałem 1800 :)
Nie testowałem tych, o które pytasz, chociaż wydaje mi się, że w cenie ok. 4000 za parę powinno się już coś znaleźć. Miałem do czynienia z końcówką mocy Zeck - to dobry sprzęt, ale paczek nie znam.
...
witam.
ja nie mówie per Pan ze względu na wiek tylko ze względu na wychowanie...
Dziękuję za radę. Co prawda mam paczki które sam sobie zrobiłem po długich rozmyślaniach i obliczeniach ale stwierdziłem że dość tego i trzeba by się rozejżeć za czymś markowym albo "wydłubać" sobie paczki i zasilać je z końcówek z krosownicami. Z tego co się orientuję to najwięcej złego w zestawie robią zwrotnice które ciężko dopasować w domowych warunkach bez odpowiedniego sprzetu. dlatego albo poszukam czegoś ciekawego albo przejdę na ciężką altylerię jak subbasy+ satelity.
pozdrawiam